Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Suntem în grafic, dar în niciun caz nu putem să ne relaxăm”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.12.2016

BCM U Pitești, una dintre cele mai în formă echipe ale sezonului, a tras cortina peste 2016 cu o victorie extrem de importantă în fieful celor de la Dinamo București, 72-64. Odată cu această victorie, băieții lui Hristu Șapera și-au asigurat locul 4 în clasamentul LNBM la finele anului calendaristic. 

Antrenorul formației argeșene a vorbit la finalul întâlnirii cu Dinamo despre jocul în sine și a făcut o scurtă retrospectivă a ceea ce s-a întâmplat până acum și ce urmează pentru echipa sa. 

„A fost o victorie muncită pentru noi. Nu am început așa cum ne-am dorit, dar am reușit să controlăm jocul. Dinamo este într-o certă creștere valorică în ultimul timp și mă bucur că am reușit să revenim în acest meci, după un start nu tocmai bun. Cred eu că ne-am adjudecat două puncte importante. Pot spune că sunt mulțumit de modul în care s-au ajutat jucătorii noștri, îi felicit pentru această victorie și cred că în felul acesta ne-am asigurat un sfârșit de an mai liniștit. Este un cadou pe care îl facem suporterilor noștri de sărbători, chiar dacă nu am jucat acasă.  

 Eu zic că suntem în grafic, dar in niciun caz nu putem să ne relaxăm. Cred că până acum am câștigat câteva meciuri importante, campionatul este însă foarte echilibrat și nu putem privi mult prea departe. Vom termina anul calendaristic pe locul 4 și cred că este unul merituos. Mai sunt foarte multe meciuri de disputat, iar diferența dintre echipele care se luptă pentru play-off este foarte mică. Trebuie să ne întoarcem la antrenamente concentrați și motivați pentru a ne putea atinge obiectivele propuse in 2017”, a declarat Hristu Șapera, citat de pagina oficială de Facebook a clubului. 

BCM U Pitești a încheiat astfel anul 2016 cu un succes important, având acum 8 meciuri câștigate și 5 pierdute, urmând ca după partidele dintre Cluj - Mureș, respectiv Oradea - Sibiu să se așeze confortabil pe poziția a 4-a până la startul lui 2017. În prima partidă din noul an, argeșenii vor da piept pe teren propriu cu U-BT Cluj, BCM U fiind singura formație care a reușit să-i învingă pe ardeleni în acest campionat. 

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!