Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Timba îți dă aruncări deschise de 3 puncte și strâng mult sub panou”

Eduard Popa

Eduard Popa
29.12.2017

sapera timba bcm u pitesti

BCM U Pitești a luptat din greu în compania celor de la Timba Timișoara și a câștigat partida cu 82-77, abia în ultimul sfert.

Antrenorul Piteștiului, Hristu Șapera, a discutat despre acest duel și a explicat motivul pentru care echipa sa a aruncat de 36 de ori de la 3 puncte. Totodată, l-a lăudat pe Kostoski, autor a opt coșuri de 3 puncte înscrise.

„Timba de obicei îți dă aruncări deschise de 3 puncte. Au o gândire în ceea ce fac defensiv. Dacă marchezi aceste aruncări, faci diferența, dacă nu este mult mai greu. Ei strâng mult sub panou, în felul ăsta e destul de greu să recuperezi ofensiv. De asemenea, au avut câteva soluții pe tranziția ofensivă. Aleksandar Kostoski este un aruncător foarte, foarte bun. I-au lăsat multe aruncări libere, deschise. Dacă în prima repriză nu a marcat cu aceeași regularitate, în a doua repriză și-a dat drumul la joc și a fost decisiv în acest meci”, a spus Șapera, pentru Radio România Timișoara. 

Cu această victorie, BCM U Pitești ajunge la 7-4 după 11 meciuri. Pentru argeșeni urmează duelul de foc de pe teren propriu cu U-BT Cluj-Napoca. 

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!