Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Trebuia să arătăm mai multă combativitate încă de la începutul meciului”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.03.2015

După înfrângerea suferită pe teren propriu de BCM U Pitești în fața lui CSU Asesoft Ploiești, cu scorul de 80-88, antrenorul Hristu Șapera a vorbit la finalul confruntării despre cele petrecute pe parchet. Tehnicianul piteștenilor nu a fost mulțumit de prestația elevilor din prima repriza și a subliniat eficiența ridicată a oaspeților în prima parte:

„Un meci în care Asesoft și-a arătat forța, un meci pe care ei l-au deschis foarte bine și noi trebuia să arătăm mai multă combativitate încă de la începutul meciului. O echipă foarte bună iar procentajele din prima repriză arată asta. Flowers și Runkauskas sunt doi jucători care și-au demonstrat valoarea în EuroCup. Asesoft este o echipă foarte greu de bătut când reușesc să arunce la coș și să-și intre în ritm în acest fel.

Cred că în repriza a doua am arătat altă intensitate, altă dorință și i-am forțat să nu-și mai facă jocul ofensiv. Am avut o revenire dar din păcate ne-a lipsit luciditatea și forța de a reveni împotriva unei astfel de echipe.

Îmi pare rău că nu am putut să le facem fanilor noștri un cadou și în special fanelor noastre având în vedere că a fost 8 martie. Ne-am dorit foarte mult lucrul acesta dar trebuie să recunoaștem că Asesoft a fost echipa mai bună în această seară.

Mergem mai departe, mai avem trei meciuri foarte importante pentru noi în lupta pentru play-off și trebuie să le abordăm așa cum am abordat a doua repriza de astăzi.”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!