Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: “Trebuie să abordăm meciul serios”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
28.11.2014

Sapera

Sâmbătă seară, BCM U Piteşti va juca o nouă partidă în faţa propriilor suporteri. De la ora 18:00, la Sala Sporturilor Trivale, echipa alb-violetă se va duela cu Universitatea Cluj-Napoca, ocupanta ultimului loc al Ligii Naţionale de Baschet masculin.

Hristu Şapera, antrenorul principal al lui BCM U, a prefaţat jocul din cadrul etapei a noua pentru scmpitesti.ro.

Noi venim după o perioadă în care nu am avut niciun meci oficial şi acest lucru întotdeauna creează probleme. Mai mult, avem ceva probleme de sănătate, aşa că nu avem voie să ne relaxăm niciun moment. Trebuie să abordăm meciul serios pentru că este obligatoriu să câştigăm cele două puncte.

Şapera consideră echipa ardeleană ca fiind una care creşte de la meci la meci.

U Cluj este o echipă care creşte de la meci la meci şi arată un baschet din ce în ce mai corect. S-au întărit cu trei jucători străini, care aduc calitate echipei şi au câţiva jucători români de perspectivă. Mirel Dragoste şi Mario Lazăr sunt doi tineri jucători români în care eu am mare încredere şi care profită de şansa care li s-a oferit.

Înaintea etapei. argeşenii ocupă locul al 3-lea al clasamentului, cu un bilanţ de 6 victorii şi o înfrângere. De menţional că BCM U are un meci mai puţin jucat decât CSU Ploieşti.

foto: Daniel Chiriac

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!