Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: “Trebuie să rămânem concentraţi pentru că ne aşteaptă meciuri mult mai grele”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
26.10.2014

Sapera

Într-un meci din cadrul etapei a 4-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin, BCM U Piteşti a trecut fără probleme în propriul fief de Gaz Metan Mediaş cu scorul de 83-63, iar astfel a obţinut a treia victorie din acest campionat.

Hristu Şapera, tehnicianul lui BCM U, s-a declarat mulţumit la finalul partidei de rezultatul obţinut.

Ce ne puteţi spune despre această victorie?

Era un meci pe care trebuie să îl câştigăm, un meci de care aveam mare nevoie, după înfrângerea cu Energia. De asemenea, vroiam să ne luăm o revanşă în faţa publicului piteştean pentru că merită să aibă o echipă competitivă aici. Noi trebuie să îi aducem pe ei la sală, să îi facem fericiţi ori de câte ori avem un meci. Sunt bucuros că am câştigat acest meci. Nu înseamnă decât o simplă victorie foarte necesară. Trebuie să rămânem concentraţi pentru că ne aşteaptă meciuri mult mai grele decât acesta.

Băieţii au avut o altă atitudine în joc...

Astăzi ne-am luptat. Cred că am arătat o altă faţă decât cea de joi. Eu, personal, nu o să accept o altfel de atitudine a jucătorilor. Trebuie să fim o echipă arţăgoasă, o echipă ambiţioasă şi aşa vom putea să avem rezultate bune în acest campionat.

Lumea, din nou, în număr mare la sală…

Mă bucură faptul că avem nişte fani care iubesc baschetul şi iubesc această echipă. Astăzi ne-au ajutat foarte mult şi i-am simţit alături de noi. Vrem să le facem cât mai multe bucurii, vrem să îi facem să se bucure de acest sport minunat. Vrem de asemenea să aducem aceşti copii, pe care i-am văzut astăzi la sală, cât mai mult la sport, la baschet.

Vorbind despre băieţi, aţi încercat să le oferiţi tuturor minute…

Nu am încercat să le ofer minute, pur şi simplu aşa am jucat. Cine a intrat în teren, dacă şi-a făcut treaba a rămas, dacă nu, a fost schimbat. Ei au primit şanse. Eu îmi doresc să jucăm într-o rotaţie cât mai lungă pentru că este important în meciurile grele ale campionatului. Nu consider că le-am oferit minute, consider că şi le-au câştigat. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!