Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Trebuie să reacționăm mult mai prompt și cu mult mai multă forță la orice se întâmplă”

Paul Olar

Paul Olar
24.10.2016

BCM U Pitești a cedat disputa de sâmbătă, cu BC SCM Timișoara, scor 76-57. Rezultatul înregistrat l-a dezamăgit pe Hristu Șapera, tehnician care a analizat meciul într-o declarație acordată site-ului oficial al echipei.

„A fost un meci de campionat, în deplasare, unul în care noi am jucat într-o formulă incompletă. Am avut o rotație foarte scurtă pe fondul greșelilor personale ale lui Pavel Marinov. El a reușit să stea în teren mai mult, dar foarte mult cu 4 faulturi, atunci când Timișoara deja avea un avans de 20 puncte. Cred că trebuie să arătăm un pic mai multă atitudine și răutate într-un astfel de meci, indiferent de consecințe. Trebuie să învățăm ceva din această deplasare. Se știe foarte bine, la Timișoara e o deplasarea grea. Mergem mai departe.

La un moment dat, meciul s-a rupt, noi am încercat să revenim, am venit chiar la 10 puncte cu 3 minute înainte de final. Avem anumite formule de echipă, cum au de altfel toate echipele, iar în momentul în care schimbăm mult, e cu atât mai greu. Per total, eu cred că trebuie să învățăm foarte multe din această înfrângere, poate mai mult decât din victoria de la Cluj. Suntem aceeași echipă, trebuie să reacționăm mult mai prompt și cu mult mai multă forță la orice se întâmplă.”

*Foto: scmpitesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!