Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera:„Trebuie să tratăm meciul foarte serios pentru a evita o surpriză”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.11.2015

Hristu Șapera, antrenorul principal al Stelei CSM EximBank, a oferit o declarație pentru Total Baschet în care a prefațat partida pe care echipa sa o dispută pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul bucureștenilor este convins că echipa medieșeană își va găsi ritmul și de aceea spune că elevii lui trebuie să abordeze jocul cu multă seriozitate pentru a nu lăsa loc de surprize:

„Despre Mediaș, încă de anul trecut, toată lumea spune că este mai slabă pe hârtie însă face tot timpul câte o surpriză. Din punctul meu de vedere este o echipa care își va găsi cadența pe parcursul campionatului, e normal, au mulți jucători noi și nu sunt încă omogenizați, dar sunt o echipă foarte periculoasă. Noi trebuie să tratăm meciul foarte serios pentru a evita o surpriză. E adevărat că venim după o victorie importantă pentru noi în EuroCup dar în același timp a secat foarte multă energie, nici nu avem timp să pregătim foarte bine meciurile din punct de vedere practic însă sunt sigur că cu atitudinea potrivită vom câștiga.”

Întrebat despre cât de greu este să-și motiveze echipa după meciurile din EuroCup pentru cele din campionat, antrenorul român a răspuns:

„Este dificil din punct de vedere pshihologic și emoțional, fiecare meci are o încărcătură deosebită și noi jucăm foarte multe meciuri. Pe lângă pauza fizică de care ai nevoie, ai nevoie și de acea pauză mentală dar acesta este ritmul, avem jucători cu experiență, înțelegem dificultățile acestui program și trebuie să ne adaptăm la el.”

Meciul dintre Gaz Metan și Steaua va pune față în față cei mai tineri antrenori din competiția internă, întrebat despre acest duel, Hristu Șapera a încheiat spunând următoarele:

„Cred totuși că este un duel între Steaua CSM și Mediaș, întotdeauna am gândit așa.Mă bucur pentru Miță Popa deoarece este un băiat foarte muncitor care face lucruri deosebite aici la Mediaș dar până la urmă este un duel între Steaua CSM EximBank și Gaz Metan Mediaș și așa o să-l tratez.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!