Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Va fi un meci în care fiecare posesie va conta”

Hristu Șapera: „Va fi un meci în care fiecare posesie va conta”

Luni, 16 decembrie, etapa a 10-a a Ligii Naționale se încheie cu o confruntare între BCM U FC Argeș Pitești și SCM U Craiova. Miza meciului este foarte mare, în special pentru gazde, care au o singură victorie în această stagiune.

La conferința de presă, Hristu Șapera a subliniat importanța partidei din Trivale, spunând că defensiva va face diferența.

Este un meci important pentru noi, care vine după o săptămână în care am încercat să punem la punct mai multe lucruri. De asemenea, este unul dintre meciurile pe teren propriu pe care trebuie să le abordăm doar la victorie. Vrem să ne apărăm terenul propriu, trebuie să facem un joc bun din punct de vedere defensiv și a tranziției defensive pentru că echipa din Craiova are foarte mulți jucători cu o calitate foarte bună ofensivă, în primul rând. Va fi un meci în care fiecare posesie va conta, deci trebuie să rămânem concentrați pe durata celor 40 minute. Lucrăm la această constanță și sper eu ca mâine să fim mai solizi pe întreaga durată a jocului.”, conform site-ului oficial al lui BCM U Pitești

De asemenea, antrenorul argeșenilor a vorbit și despre campania umanitară în care echipa sa se va implica în acest an, cu ocazia Crăciunului.

Ne bucurăm foarte mult că ne putem alătura campaniei umanitare de Crăciun. BCM U Pitești înseamnă mai mult decât echipa de baschet, înseamnă un fenomen puternic înrădăcinat în comunitate iar noi încercăm să contribuim prin orice mijloc pe care îl avem. Vă așteptăm la sală pentru a aduce bucurie celor care au nevoie.”

Disputa dintre BCM U FC Argeș Pitești și SCM U Craiova începe la ora 18:30 și este transmisă în direct pe Digisport 4.

*foto: bcmu.fotbalclubarges.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!