Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Vom da totul pe teren pentru a ne întoarce de la Sibiu cu o victorie”

Eduard Popa

Eduard Popa
27.01.2018

hristu sapera bcm u pitesti csu sibiu

CSU Sibiu va primi vizita celor de la BCM U Pitești în etapa a XVI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Antrenorul principal al lui BCM U Pitești, Hristu Șapera, a vorbit pentru site-ul oficial al echipei sale despre meciul de la Sibiu.

„Ne așteaptă un nou meci foarte dificil în deplasare, pe un teren unde nu a câștigat încă nicio echipă în acest campionat. Sibiul traversează o perioadă bună și au un moral foarte bun după victoria contra Clujului, dar, mai mult decât atât, au în spate o sală și un public impresionant. Va fi un meci foarte intens, atât fizic, cât și mental, un meci în care noi trebuie să jucăm ca o echipă din primul până în ultimul minut. Sper să fim suficient de proaspeți și lucizi pentru că în primul rând va fi o luptă fizică. Avem nevoie să producem un baschet echilibrat în ofensivă, bazat pe un joc colectiv și precis pentru a limita numărul de mingi pierdute. De asemenea, fiecare tranziție defensivă și fiecare recuperare va conta la sfârșit. Avem jucători cu experiență, care au mai jucat astfel de meciuri și, deși ei sunt favoriți, avem șansa noastră.”

Tehnicianul argeșenilor a comentat și schimbările din lot.

„Nu suntem 100% din punct de vedere medical, dar mă bucur că am reușit să-l aducem pe Ors Kilyen în locul lui Dragoș Onea pentru a completa lotul de 12. E un jucător care ne va ajuta pentru a ne antrena în condiții normale și pentru a avea o soluție în plus pentru jucătorul U23. Avem mare nevoie să strângem cât mai multe antrenamente cu toți jucătorii pentru a presta un joc la nivelul nostru normal. Nu va fi ușor, dar sâmbătă vom da totul pe teren pentru a ne întoarce cu o victorie.”

Duelul dintre CSU Sibiu și BCM U Pitești se joacă sâmbătă, de la ora 17:45, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 3.

*foto: scmpitesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!