Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera vorbește despre BCM U Pitești

Costin Marinescu

Costin Marinescu
03.08.2013

Noul antrenor al lui BCM U Pitești a vorbit despre cum a ajuns să îi antreneze pe argeșeni, despre obiectivul echipei, staff-ul cu care va colabora, lotul de jucători și programul de pregătire până la debutul sezonului competițional.

...despre contractul cu BCM U Pitești

Au fost discuții și cu alte echipe, dar Piteștiul și-a manifestat un interes concret și consider că este o echipă unde se poate face performanță. Avem un contract semnat pe un an de zile, dar ne dorim, atât eu cât și ei, ca înțelegerea să fie pe mai mulți ani.

...despre obiectivul echipei

Obiectivul este foarte clar: playoff-ul. Cupa României nu este un obiectiv, dar cu siguranță că ne vom bate pentru ea.

...despre staff-ul echipei

Eu îmi doresc foarte mult să lucrez cu preparatorul fizic pe care l-am avut și la CSM București, este vorba de Rade Pavlovic. Antrenor secund va fi Alexandru Ziguli, care continuă practic în această postură după anul trecut. De asemenea, în echipă va fi și Sorin Căprărescu, manager.

...despre lot

Vom anunța lotul, în întregime, săptămâna viitoare, înainte de reunire. Ne dorim să păstrăm niște jucători care au evoluat la echipă în sezonul trecut. Din păcate nu îl putem păstra pe Dani Popescu, care a semnat deja cu CSM Oradea. În lot vor rămâne Alexiu, Mătăsaru, Chirof și Neguț, jucători care au evoluat la echipă și în sezoanele trecute. Am avut în vedere niște jucători pe care i-am avut la CSM București și nu exclud posibilitatea ca pe viitor să aducem un jucător de acolo. Vom avea în lot 6 jucători străini, dar nu excludem posibilitatea de a avea 7 la un moment dat.

...despre programul de pregătire

Reunirea va fi pe 10 august. Vom avea un cantonament la Poiana Brașov, vor urma o serie de meciuri amicale, Memorialul ”Elemer Tordai” de la Sibiu.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

5 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    vorbe
    ne-am cam saturat de vorbe. de cativa ani ne facem lotul pe ultima suta de metri, niciodata nu ne pastram jucatorii de anul anterior. ceea ce inseamna foarte mult amatorism la aceasta echipa. cum e posibil ca alte echipe sa inceapa pregatirea iar noi sa nu avem inca nici un jucator in lot ( exceptii facand acei copii care prind 15-20 min pe campionat ) ? la aceasta intrebare ar trebui sa raspunda dl Pendiuc, groparul sportului argesean !!!

    cu 10 ani în urmă (03.08.2013)
    • tzontzolino:

      re
      Sunt atatia jucatori de baschet in lumea asta...nu aveti idee. Si pentru nivelul campionatului romanesc poti gasi echipa si cu 24 de ore inaintea campionatului, timp sa semnezi acte sa gasesti. Singura problema in tara asta sunt romanii care sunt putini si din cauza acelei limite de 6 straini ar trebui sa alergam mai repede dupa romanii buni. Sapera face ca la CSM Bucuresti cand un sezon intreg s-a bazat (a avut si noroc ca nu au fost accidentari) doar pe cei 6 straini, ca in rest,..... Deci daca prinde si Pitesti 6 straini buni si nu se accidenteaza mergem pana in playoff

      cu 10 ani în urmă (03.08.2013)
    • FC Argeș Pitești adu:

      da...
      ai dreptate , dar totusi o echipa cu pretentii urmareste jucatorii cel putin un an , apoi ii ia imediat ca sa nu semneze cu altcineva...iar romanii deja au echipe , probabil or sa fie de la nationala antrenata de sapera cativa jucatori + chirof , care mi se pare un jucator ok.si alexiu..

      cu 10 ani în urmă (03.08.2013)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    pendiuc
    asa este si eu zic ca primarul nostru a facut multe greseli.cine sa mai vina la echipa acum pe ultima suta de metri????bugetul trebuia stabilit mai repede si lotul deja sa fie format.acum vor mai veni jucatori refuzati de alte echipe probabil.

    cu 10 ani în urmă (03.08.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova kazimirbbal66 :

    parerea mea
    Cea mai mare greseala facuta de Sapera, simpla mea parere.Un tanar antrenor exceptional , dar nu stiu daca se potriveste la pitesti.Oricum o sa vedem dupa ce incepe campionatul.

    cu 10 ani în urmă (04.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!