Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ia un loc în Tribuna Virtuală lângă Carmen Tocală

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.03.2012

Cititorii noştri au votat, iar noi ne-am conformat. Invitatul cu numărul #3 al rubricii speciale a site-ului nostru este Carmen Tocală. După ce în urmă cu trei săptămâni Virgil Stănescu a urcat în Tribuna Virtuală fiind urmat, joia trecută, de către Cătălin Burlacu, acum este rândul preşedintelui FRB să răspundă întrebătilor venite din patrea publicului.

Aşadar vă invităm miercuri, 21 martie, începând cu orele 21:30, în Tribuna Virtuală pentru a lua un loc alături de preşedintele FRB, Carmen Tocală. Pentru a accesa arhiva acestei secţiuni, şi a reciti răspunsurile lui Virgil şi Cătălin, accesaţi acest link.

Vă reamintim faptul că publicul decide invitatul cu numărul #4 din Tribuna Virtuală. Votarea se va face pe parcursul conversaţiei cu invitatul de miercuri seară!

-------

Notă: Pentru a accesa Tribuna Virtuală trebuie să apăsaţi aici, sau să daţi click pe link-ul intitulat sugestiv "Tribuna Virtuală", din footer-ul site-ului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!