Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ia un loc în Tribuna Virtuală lângă Virgil Stănescu (actualizat)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.03.2012

Pentru a evita anumite probleme, redacţia site-ului nostru va modera absolut toate mesajele trimise pe chat-ul site-ului nostru. De aceea vă recomandăm să accesaţi chat-ul încă de la orele 21:20 şi să începeţi să-i adresaţi întrebări invitatului de joi seară.

----------------------

Începând cu această săptămână site-ul Total Baschet vă pregăteşte încă o surpriză. Joi, 1 martie, începând cu orele 21:30, vă invităm să luaţi un loc în Tribuna Virtuală alături de Virgil Stănescu. Căpitanul echipei BC Mureş va fi prezent pe chat-ul site-ului nostru şi va răspunde întrebărilor venite din partea fanilor.

În fiecare săptămână o persoană implicată în baschet(jucător/antrenor/oficial) va lua loc în Tribuna Virtuală alături de fanii site-ului Total Baschet şi va răspunde întrebărilor adresate. Astfel, începând de azi aşteptăm propuneri invitatul cu numărul 2!

-------

Notă: Pentru a accesa Tribuna Virguală trebuie să apăsaţi aici, sau să daţi click pe link-ul intitulat sugestiv "Tribuna Virtuală", din footer-ul site-ului.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSA Steaua București tzony :

    Super!
    E o idee excelenta dar trebuie intr-un fel controlata! Ma refer ca trebuiesc mesajele verificate sa nu contina vulgaritati(nu neaparat in cazul lui Virgil ca nu cred ca are cineva sa ii reproseze ceva dar in caz ca vine un reprezentat al federatiei sau un arbitru vreodata sar putea sa ii se spuna destule de dulce ) Si sa nu se repete intrebarile sau sa nu fie asaltat de intrebari sa nu poata sa raspunda! Dar sunt sigur ca sa gandit cineva la asta pana acum! In orice caz cred ca ar fii interesat de vorbit cu antrenorii de la mai toate echipele poate chiar patroni daca acestia isi fac timp! Dar in orice caz trebuie vorbit cu jucatoriii Romani exemplari! De aceea eu propun ca Virgil Carutasu sau Claudiu Fometescu sa fie urmatorii invitati!

    cu 12 ani în urmă (29.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Adi Micinic :

    @tzony
    Am găsit soluția din acest punct de vedere (mă refer la partea cu moderarea dialogului). Va fi bine. :)

    cu 12 ani în urmă (29.02.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    D>
    Ce cadou drăguţ de mărţişor!!! Deci fetele au întâietate la întrebări! :) Bravo Totalii!

    cu 12 ani în urmă (29.02.2012) Raspunde
  • Sean :

    )
    Cat e activ un ban pe chat? :D

    cu 12 ani în urmă (01.03.2012) Raspunde
  • Costin :

    @Sean
    Doar in ziua respectiva! :)

    cu 12 ani în urmă (01.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!