Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iannis Diamantakos: „Sunt convins că nu va fi ultima apariție a Energiei în cupele europene”

Paul Olar

Paul Olar
03.03.2016

Energia Târgu Jiu și-a luat rămas bun de la competițiile europene. Formația gorjeană a fost eliminată de Khimik Yuzhne, care s-a impus în meciul decisiv cu 84-77. Deși au suferit un eșec, baschetbaliștii olteni au impresionat prin dăruire, mai ales că echipa lor traversează o perioadă crâncenă.

„Am reprezentat cu cinste baschetul românesc. Este o mare performanță ceea ce s-a întâmplat la Tg-Jiu în ultimii doi ani. Dacă nu aveam problem pe care le știe toată lumea, eu cred că ne calificam în Top 8. Eu cred , și asta este părerea mea personală, poate subiectivă, că aveam șanse să ajungem din nou în Final 4. Trebuie felicitați toți cei care au contribuit, fiecare de pe postul lui, la performanțele din ultimii doi ani. Este o mare performanță, nu numai pentru clubul nostru, ci pentru întreg baschetul românesc”, a spus antrenorul Iannis Diamantakos, citat de csenergia.ro.

Tehnicianul elen știe ce a înclinat balanța în favoarea ex-sovieticilor, afirmând că banca lui Khimik a stabilit câștigătoarea:

„Rotația echipei adverse a fost mult mai mare față de cea a Energiei. Am făcut o primă repriză destul de bună. Cei de la Khimik știau că avem o rotație scurtă și-au făcut pressing pe tot terenul și pe undeva este normal că au încheiat prima repriză cu 45 puncte marcate. Noi am încercat să revenim și chiar am reușit într-o oarecare măsură. Cred că jucătorii Energiei au dat peste 100% în această seară și trebuie felicitați.”

Principalul Energiei a încheiat discursul într-o notă pozitivă, fiind convins că gorjenii vor reveni în duelurile internaționale.

„A fost ultimul meci din acest sezon al FIBA Europe Cup, dar eu sunt convins că nu va fi ultima apariție a Energiei în cupele europene.”

*Foto - m.vestic.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    Felicitari, Domnule Antrenor!
    Pentru ca ati ramas si la greu alaturi de echipa,
    pentru ca, impreuna cu Jucatorii care nu au dat bir cu fugitii,ati parasit cu fruntea sus competitia,pentru ca ne-ati dat tuturor o lectie numita Dragostea de Baschet!

    cu 8 ani în urmă (03.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!