Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ikonic, Nicoară şi Amis, principalele arme ale steliştilor în meciul doi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.04.2015

Amis a fost de neoprit sub cele două panouri - Foto: Răzvan Păsărică

Steaua CSM EximBank Bucureşti şi-a apărat avantajul terenului propriu în dubla cu CSMU Oradea. Roş-albaştri s-au impus în ambele jocuri din noua casă, Sala Polivalentă din Bucureşti, la diferenţe de o posesie, scor 80-79 respectiv 79-77. Adversarul a avut şansa de a câştiga ambele partide, beneficiind de posesie la finalul timpului regulamentar, însă de fiecare dată a forţat o aruncare dificilă.

Sâmbătă seară Ikonic, Nicoară şi Amis au strălucit pe parchetul sălii Polivalente. Cei trei sportivi au înclinat balanţa decisiv în favoarea echipei pregătite de Niksa Bavcevic. Bosniacul a fost cel mai bun marcator respectiv cel mai eficient stelist al partidei cu 21 de puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive şi 3 capace pentru 24 de unităţi la eficienţă. Orădeanul Titus a contribuit cu 12 puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive şi 2 mingi câştigate pentru 16 unităţi la eficienţă în timp ce Amis a fost cel mai bun recuperator de pe parchet cu 14 recuperări, 15 puncte şi 22 de unităţi la eficienţă. Cei trei au totalizat 48 de puncte, 31 de recuperări şi 5 mingi câştigate pentru 56 unităţi la eficienţă, aproximativ trei sferturi din numărul total de recuperări sau puncte ale întregii echipe.

În urma celor două succese Steaua CSM este foarte aproape de o calificare în semifinalele competiţiei, conducând cu scorul general de 2-0. Seria se mută la Oradea, acolo unde sâmbătă, 18 aprilie, de la orele 19:50 va avea loc meciul 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!