Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilie Trițoiu acuză arbitrajul: „Nu doar Clujul a câștigat meciul”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.03.2018

BC SCM Timișoara digeră greu înfrângerea suferită în ultima etapă a sezonului regulat pe terenul celor de la U-Banca Transilvania, scor 91-93, acuzând arbitrajul care a oficiat acest meci. 

Chiar dacă la un moment dat au avut și un avantaj de 17 puncte, 50-33, timișorenii, prin vocea managerului Ilie Trițoiu, au critici și la adresa brigăzii delegate, dat fiind faptul că meciul a fost pierdut la o singură posesie.  

Trăiesc o senzație de déjà vu: am pierdut cu Clujul la o singură posesie și la ultima aruncare, ca în Cupă. Și atunci, și acum, din punctul meu de vedere, nu doar Clujul a câștigat meciul. Nu punem înfrângerea doar pe seama arbitrajului, pentru că am avut +17, dar când pierzi la o singură posesie te uiți și la aceste amănunte. Suntem foarte supărați”, a subliniat oficialul bănățean, citat de site-ul oficial al clubului. 

În a doua jumătate a sfertului decisiv, la un atac prelungit al Timișoarei, arbitri au dictat o abatere de 24 de secunde, iar antrenorul Tudor Costescu a protestat vehement, primind o greșeală tehnică și una descalificatoare. 

După rezultatul de la Cluj-Napoca, Timișoara riscă să piardă locul 3 în clasament înaintea startului fazei Top 6 din LNBM. 

15 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    mai baga-i si pe astia in insolventa si apoi la "servit patria" cu tine
    Managerul "Deja-vu" de la Timisoara isi foloseste memoria selectiva doar la gasirea unor "explicatii" in favoarea argumentelor sale? Da' daca explicatia reala o fi aceea ca jucatorii timisoreni (deja-vu curat!) iarasi neplatiti cu lunile, se asteapta sa ramana si ei fara salariile restante, datorita managementului fraudulos? Si uite cum se face de o noua infranfere la o posesie! Da'Sefu' are salariul platit la zi...

    cu 6 ani în urmă (24.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      din păcate
      observ o practică tot mai frecventă în țărișoara asta : indiferent de domeniu ( politică, sport, etc ) li se cere părerea " INFRACTORILOR " ( scuze, dar no-name-ul ăsta de la Timișoara parcă a contribuit la paguba de peste 100.000 euro cu verdict definitiv ) ! Unii chiar ajung consilieri guvernamentali... Halal națiune !

      cu 6 ani în urmă (25.03.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Esti penibil, penibilule!
    Sa bati campii in modul asta jegos e singura arma de contraatac a frustratilor! Pana acum eram tentat sa cred ca, poate, Ciulin a tras usor cu noi, cum facea pe vremea Asehotilor. Dar, vazand reluarea pe Digi4, n.am nici cea mai mica indoiala. Iliuta asta se poate sterge pe gura cu hartie igienica! De ce nu spune, mai intai, de faultul in atac cand, in sfertul 4, Barro a fost trantit la pamant de pivotul lor? Apoi, ca si pârțâilă ăsta avea timp sa se uite pe reluari, la tv s-a vazut cat se poate de clar: mingea era in mana pivotului cand s.au aprins becurile rosii, semn ca au trecut cele 24 de sec, in momentul imediat urmator pivotul a aruncat si a fost faultat. Reluarile sunt edificatoare! Nu sunt eu fan Ciulin, dar la faza asta a judecat PERFECT! Iar penibilul asta, daca intai se uita la reluari, mai scotea tampenii pe gura doar daca e prost ca napul, ceea ce n.ar fi exclus! Iar tehnicul la Costescu... cum trebuia procedat cand ala facea turul terenului doar ca sa se ia de Ciulin, care, inca o data spun, a avut perfecta dreptate!
    Scuzati limbajul, dar m.am saturat de toti frustratii astia care, pentru ca nu pot sa ne bata in teren, ne fac noii asehoti si alte asemenea ineptii, doar ca sa.si justifice ei neputinta.

    cu 6 ani în urmă (24.03.2018) Raspunde
  • SCM Timișoara violaman :

    @carlos_cj
    Prieten, ai dreptate intr-un fel. Faza de care vorbesti este doar una din numaratele erori ale arbitrilor in favoarea voastra. Daca te uiti mai atent la meciuri vei cedea ca in atoate toate partidele, in sferturile 3 si 4 apari erori de rbitraj in favoarea voastra majoritatea si cu aproape toate echipele care pot pune probleme clujului. Si, da! Se poate spune ca sunteti noua asesoft! Tot la fel spuneau si fanii echipei din ploiesti atunci cand altii comentau greselile de arbitraj in meciurile cu ei!

    cu 6 ani în urmă (24.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      violaman
      Am fost la meci, am stat in randul 4 in tribuna de jos, foarte aproape de teren. Adica toti care am stat acolo si am sarit in sus la unison la decizii eronate de arbitraj suntem NEBUNI?

      cu 6 ani în urmă (25.03.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Serios, violaman?
    Mai intai, eu am doar prieteni inteligenti. Asa ca, atunci cand vrei sa demonstrezi ca ati fost furati, vino cu exemple clare. Si la faultul in atac, cand Barro a fost trantit la pamant dar nu s.a dat nimic, tot de partea noastra au fost arbitrii?
    Acum recunoasteti si voi; da, faza care v.a inflamat a fost corect judecata, dar au fost altele. Zeci in sferturile 3 si 4! Sau sute? Ca n.am inteles exact? Care anume? Nu stim acum sa le spunem, dar au fost! N.au fost, te asigur! In schimb, Timisoara a recuperat cu arbitrii in meciul cu steaua si, doar datorita arbitrilor, ati castigat! Si eu pot spune la fel. Doar au fost zeci de faze, daca nu sute in sferturile 3 si 4 in care arbitrii au tras cu voi.
    Este ca e penibil ce zic? Acum intelegi cat esti de penibil? Atat de penibil incat esti violet de frustrare, omule. Asa ca, relaxeaza.te, trage aer in piept si, pentru ca nu aveti valoarea noastra mai spune o data: U e noul Asesoft, poate asa iti mai trece din frustrarea care te cuprinde cand te gandesti ca suntem mai buni.

    cu 6 ani în urmă (24.03.2018)
    • YMCA alin67:

      cei mai buni...
      Asa erau si Asehotii, dar si ei mai aveau nevoie cateodata de ajutor.

      cu 6 ani în urmă (24.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Alinaș 67 (nu 69)
      Dacă tot faci comparații, mergi mai departe și spune la toată țară să se știe, cine e jiță ( aka infractoru ghiță) în piesa asta ? Din păcate la acest meci în afara faurilor ( remember 1 faur = 1 arbitru prost), care au greșit de ambele părți, a mai greșit și Costescu ( cu părere de rău dar cu convingerea că este cel mai BUN antrenor român la ora asta și lotul Timișoarei o dovedește). De ce ? Simplu, cînd ști că ai arbitrii pe ciulin și grigoraș ( ambii cu puternice aversiuni față de Cluj ), cînd vezi că se fluiereă la compensație, cînd Clujul ia Tehnic la bancă ( cu ceva acoperire, dar cîte faze nu sunt într-un meci cu băncile sărind în aer), cînd ai avans un punct, încerci să te abții ( chiar dacă colegii te îndeamnă să protestezi ). De fapt Costescu nu a observat că se fluierase 24 sec, apoi că Tehnicul s-a dat băncii ( a crezut că l-a luat el nezicînd nimic, era chiar cu spatele la ciulin), după care îndemnat de staff s-a dus să protesteze la marinescu-vodcă. Grigoraș l-a calmat după care a aruncat un gen "ti fac io pi tini "! Iar încrezutului ciulin atît iî trebuie ca să schimbe tabăra ! Era să uit, dar există înregistrarea meciului, cum a fost cu cele 3 faulturi ( împotriva lui U) în 14 secunde la începutul sfertului 4 ? Atunci a fost bun ciulinul ,nu-i așa ? Totuși pentru hatteri Clujului , găsiți ceva mai vesel decît comparația cu asehoții fiți mai creativi, că altfel sună a frustrare.

      cu 6 ani în urmă (25.03.2018)
    • YMCA alin67:

      Domnule Titi
      Esti nesimtit. Nu ma cunosti, asa ca te rog sa te abtii. Eu nu am atacat pe nimeni. Am exprimat un punct de vedere. Nu ma intereseaza "meciul" vostru actual cu restul tarii,si nici cel trecut cu Ploiestiul. Asesoftul era cea mai buna echipa, dar era si cea mai ajutata. Asta este si parerea suporterilor celorlaltor echipe despre echipa voastra. Scriu "echipa voastra" si nu "voi", pentru ca aici discutam despre echipe nu despre suporterii vreuneia dintre ele. Credeti ca daca va uniti si "sariti la gatul" tuturor celor care nu se aliaza in a ridica osanale "multiplei" campioane, aveti si dreptate. Inchei asa cum am inceput: esti nesimtit.
      P.S. Spor la minusuri.

      cu 6 ani în urmă (25.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      alin67
      Intrebare. De cand esti reprezentantul "suporterilor celorlaltor echipe"? Ar fi interesant de stiut cu ce echipa simpatizezi. Lasi impresia ca esti obiectiv dar frustrarile sunt mai puternice. Daca era Sibiu, Oradea, Steaua, Timisoara sau Pitesti in locul nostru cum era? Tot asa! Numai bine!

      cu 6 ani în urmă (25.03.2018)
    • YMCA alin67:

      Domnule Stefan
      Rspunsuri: a)Nu sunt reprezentantul nimanui,nu simpatizez cu niciuna dintre echipele din LNBM si nici nu vreau sa las vreo impresie;imi scriu doar parerile. b)Intr-un comentariu anterior am scris despre un clasament al echipelor favorizate de arbitri, in opinia mea: 1.Cluj, 2.Oradea, 3.Steaua, 4.Sibiu - cu mentiunea ca la meciurile dintre acestea conteaza si cine este gazda. Bineinteles, nu trebuie sa fie nimeni de acord cu aceasta opinie, dar nici nu mi-o poate schimba nimeni, chiar daca educatia primita si/sau inteligenta ii ofera "armele" necesare pentru a ma jigni. In alta ordine de idei, ma intreb daca exista vreun "club" unde se foloseste cu obstinatie cuvantul "frustrare"? Aproape fiecare comentariu al mai multor useri contine o exprimare de forma: "ai alta parere decat mine, esti frustrat".

      cu 6 ani în urmă (25.03.2018)
    Raspunde
  • SCM Timișoara violaman :

    carlos_cj
    Omule! Prieten nu te mai pot numi atata timp cat ma faci penibil si frustrat! Clujul are echipa mult mai buna ca Timisoara dar pentru asta ar trebui sa arate pe teren, prin jocul prestat, valoarea lor. Nu am spus ca Timisoara este mai buna, pentru ca m-as minti! Am spus doar ca ati ajuns sa castigati meciurile cu echipele bune in ultimele 2 sferturi. Vezi meciurile cu Pitesti si cu Oradea. Acuzi ca arbitrii au tinut cu Timisoara la meciul cu Steaua? Pai care ar fi motivul? Cumva ca sa nu ajunga Steaua prea aproape ca sa va puna probleme in Turneul de 6 sau in Playoff??? La fel in meciul Timisoarei cu Oradea??? Mai TRAGE AER IN PIEPT SI MAI GANDESTE-TE inainte de a pune botul la orice!

    cu 6 ani în urmă (25.03.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    Domnule Alin
    Banuiesc ca ai avut o echipa cu care simpatizai. Altfel nu gasesc rostul si timpul pierdut scriind pe aici. Cu totii avem frustrari. Mie nu mi-e jena sa recunosc. Sigur, uneori cei mai multi dintre noi, din cauza adrenalinei nu putem fi obiectivi. De aceea prefer sa nu scriu la "cald". Personal as prefera ca BT sa se retraga din postura de sponsor al federatiei. Atunci poate am discuta altfel.

    cu 6 ani în urmă (25.03.2018)
    • YMCA alin67:

      Da
      Ai dreptate.

      cu 6 ani în urmă (25.03.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    imi pare rau
    sa vad atatea invective de la si intre persoane care par civilizate si cu capul pe umeri.
    Voi nu observati cine a iesit la atac de la TM? agariciul asta. Costescu n-a spus nimic de arbitraj. In presiunea meciului a gresit si probabil ca a inteles greseala.
    La urma urmei oricine poate crede orice si isi poate exprima parerile. Eu cred ca avem un campionat cat de cat curat, poate cu 5-10% dat de arbitrii echipelor gazda dar cu greseli egal distribuite.
    Alin67 zicea ca sunt avantajate cluj, oradea, steaua si sb? Serios? primele 4 in clasament ti se par cele mai avantajate? Cam mare coincidenta.
    Eu raman la convingerea ca se joaca pe teren si mi-as dori doar abitrii mai buni, care sa nu mai arbitreze emotional si in compensatie. Dar atata timp cat avem un Grigoras inca in activitate, care raspunde la provocarile publicului, deci va dati seama ce stofa de arbitru are, ce lipsa de self-control, atata timp cat avem un Ciulin, bun arbitru de altfel dar prea orgolios ca sa fie intotdeauna obiectiv si atata timp cat astia doi sunt printre cei mai bine cotati, momentul cu arbitraj mai bun mai trebuie sa astepte.

    cu 6 ani în urmă (26.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!