Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilie Trițoiu, acuze la adresa arbitrului Dragoș Nicolae: „Tot timpul când reveneam la două-trei puncte venea cu o decizie nefavorabilă”

Ilie Trițoiu, acuze la adresa arbitrului Dragoș Nicolae: „Tot timpul când reveneam la două-trei puncte venea cu o decizie nefavorabilă”

Sâmbătă, 9 noiembrie, U-BT Cluj-Napoca și SCM Timișoara s-au întâlnit într-un meci din cadrul etapei a 5-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația gazdă a condus de la început până la final și s-a impus la o diferență de nouă puncte, scor 79-70.

După terminarea partidei, Ilie Trițoiu, președintele Baschet SCM Timișoara, s-a plâns de maniera de arbitraj din această întâlnire și a declarat că Nicolae Dragoș a luat decizii doar contra formației bănățene.

„A fost un meci de luptă, cu foarte multe greşeli de ambele părţi. Am văzut o echipă a Clujului cu jucători experimentaţi, dar puţin obosită, probabil din cauza meciurilor disputate în Europa. Îmi pare rău că nu am reuşit să speculăm acest lucru. Nu căutăm scuze, dar sunt dezamăgit de maniera de arbitraj. În ultimul timp, arbitrajele au început să devină nefavorabile pentru echipa noastră, iar astăzi pot să dau un nume. Dragoş Nicolae a arbitrat într-o singură direcţie, în defavoarea noastră. Repet, nu căutăm scuze pentru această înfrângere, dar ne-a luat foarte multe mingi, iar ele au contat în economia jocului. Rezultatul a fost strâns când Dragoş Nicolae a luat decizii împotriva noastră. Tot timpul când reveneam la două-trei puncte sau chiar la un punct venea cu o decizie nefavorabilă. Sunt afectat de situaţie, sunt foarte supărat. Colegiul de arbitri trebuie să analizeze bine arbitrajul lui Dragoş Nicolae, am speranța că o va face, pentru că a existat o tentă împotriva Timişoarei. El a avut o discuţie la începutul meciului cu antrenorul Dragan Petricevic şi de acolo a dat decizii împotriva noastră. Dacă până în momentul de faţă am tăcut, deşi au existat semnale anterioare, de-acum înainte voi spune lucrurilor pe nume în ceea ce priveşte arbitrajul.”, conform scmtimisoara.ro

Reamintim că în urmă cu două etape, după derbiul dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea, Șerban Sere, managerul campioanei, l-a acuzat pe Marius Ciulin pentru maniera de arbitraj.

*foto: expressdebanat.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!