Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilie Trițoiu: „Pe Dragan l-am dorit și sezonul trecut, dar au fost niște mici detalii”

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
24.06.2019

Ilie Trițoiu: „Pe Dragan l-am dorit și sezonul trecut, dar au fost niște mici detalii”

SCM Timișoara a anunțat prima mutare importantă din sezonul viitor, în contextul în care problemele financiare de la club par să se fi rezolvat. Astfel, antrenorul Dragan Petricevic se va întoarce la cârma formației de pe malul Begăi.

Președintele secției de baschet a SCM Timișoara, Ilie Trițoiu, a vorbit despre aducerea lui Dragan Petricevic la echipă:

„Situația clubului începe să se stabilizeze. Până la 1 iulie sper să închidem problemele financiare și să avem continuitate în noul sezon. Despre noul antrenor, nu e nicio surpriză. Noi am mai lucrat împreună acum mulți ani și pentru mine e o bucurie să reluăm această colaborare. Nu știu dacă mulți dintre dvs știți, pe Dragan l-am dorit și sezonul trecut, dar au fost niște mici detalii care au făcut ca această revenire să nu se materializeze de anul trecut”.

Trițoiu a vorbit despre datoriile financiare și despre sezonul care urmează:

„Avem termen până în 1 iulie să plătim și o vom face. Clubul trebuie să meargă mai departe. Urmează un an greu, în care bugetul este redus din cauza acestor plăți, dar ne dorim să continuăm în prima ligă. Vom pune accent și pe grupele de juniori și pe echipa de 3x3. Despre lot pot să spun că în acest moment niciun jucător nu mai este sub contrat, dar ne dorim foarte mult să continuăm cu mulți dintre cei care ne-au ajutat ultimul sezon și să mai aducem pe posturi deficitare”, a mai explicat Ilie Trițoiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!