Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilija Djokovic este MVP-ul ultimei etape din Top 10 în Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
08.04.2023

Ilija Djokovic este MVP-ul ultimei etape din Top 10 în Liga Națională

Etapa a 28-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin a reprezentat deznodământul fazei a doua a campionatului. Dramatismul nu a lipsit nici din această rundă, ce a contribuit la completarea tabloului pentru prima rundă de play-off. SCM Timișoara a ocupat ultimul loc din Top 8.

Leii din Banat și-au făcut datoria și au învins-o pe FC Argeș (99-89) pe teren propriu pentru a ajunge în post-sezon. Elevii lui Dragan Petricevic au profitat și de rezultatul din Sala Sporturilor din Giulești, unde Rapid a trecut de Dinamo cu scorul de 94-87.

Ilija Djokovic a fost eroul Timișoarei în meciul de sâmbătă seară, iar evoluția sa i-a adus titlul de MVP al etapei. Conducătorul de joc al bănățenilor a încheiat în double-double, cu 28 de puncte și 11 pase decisive, la care a mai adăugat și 3 recuperări. El a evoluat preț de 34 de minute în disputa cu FC Argeș.

Djokovic a transformat 8/14 aruncări din acțiune, 5/10 de la distanță, respectiv 7/8 de la linia de pedeapsă pentru un indice al eficienței de +32. Echipa sa a câștigat minutele petrecute de el pe parchet la 23 de puncte diferență.

În prima rundă de play-off, SCM Timișoara o va întâlni pe CSM Oradea, într-o serie de „Best of 5”. Alb-violeții sunt una dintre cele două echipe ce i-au învins pe bihoreni în competiția internă.

*foto:  Facebook – Leii din Banat – SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!