Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilija Djokovic, MVP-ul etapei a șasea a Ligii Naționale

Ilija Djokovic, MVP-ul etapei a șasea a Ligii Naționale

SCM Timișoara a obținut, în acest weekend, cea de-a patra victorie din actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin și se află în topul conferinței B. Bănățenii au trecut, pe teren propriu, de CS Dinamo București cu scorul de 91 la 74.

Cel mai bun jucător al galben-violeților a fost Ilija Djokovic, care a adunat 29 de puncte, 11 pase decisive, 3 recuperări și o intercepție. Baschetbalistul sârb a jucat timp de 31 de minute și, în această perioadă, a marcat șase triple din zece aruncări (60%), a avut 75% din interiorul semicercului (3/4) și cinci reușite de la linia de libere (5/7 – 71%).

Djokovic a terminat cu un indice al eficienței de +35, astfel că a fost numit MVP-ul etapei a șasea de către redacția BaschetRo. Fundașul Timișoarei are parte de un sezon excelent, având medii de 18.6 puncte, 7.8 pase decisive și 3.0 recuperări în campionat.

De asemenea, Djokovic a evoluat foarte bine și pe plan internațional, acolo unde trupa lui Dragan Petricevic a reușit să se califice în sferturile de finală ale Alpe Adria Cup.

*foto: Facebook – Leii din Banat – SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    bun
    tare sarbul, joaca cu tupeu

    cu 1 an în urmă (05.12.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!