Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilija Djokovic, MVP-ul Timișoarei în al doilea meci din Alpe Adria Cup

Ilija Djokovic, MVP-ul Timișoarei în al doilea meci din Alpe Adria Cup

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a trecut cu 103-97 de formația slovenă KK Rogaska, vineri seara (23.09), în al doilea meci din grupa D contând pentru Alpe Adria Cup. Bănățenii se întorc astfel din Zabok cu două victorii.

Ilija Djokovic a fost MVP-ul partidei, conducătorul de joc totalizând 32 de puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări în peste 32 de minute petrecute pe parchet, pentru un index al eficienței de 28 de unități. El a încheiat cu 10/15 din acțiune și 9/13 de la linia liberelor, fiind cel mai faultat jucător din lotul timișorenilor.

Djokovic a stat cu 7/7 la aruncările de două puncte, pe lângă el cu procentaj perfect dintr-o anumită zonă a terenului fiind Eric McClellan și Laci Lazar, ambii la linia de fault.

În cele două meciuri pe care SCM Timișoara le-a jucat în Alpe Adria Cup, Ilija Djokovic a contribuit cu medii de 22 puncte, 7.5 pase decisive și 4 recuperări. Sârbul încă nu a ratat vreo aruncare de două puncte în această competiție și are 10/10 după meciurile cu Zabok și Rogaska.

Alți trei titulari au fost în double figures pentru Timișoara în victoria cu KK Rogaska, dintre aceștia Nikola Gajic contribuind chiar cu double-double (10 puncte, 15 recuperări). Eric McClellan, venit de pe bancă, a terminat cu 20 de puncte și 4 recuperări.

SCM Timișoara stă cu 2-0 bilanț în grupa D și o să dispute primul meci în fața propriilor fani în Alpe Adria Cup cu ocazia etapei a treia, când primește vizita lui Spisski Rytieri, pe 12 octombrie.

*foto: Facebook Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!