Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilija Djokovic: „Nu cred că trebuie să ne gândim la acest meci precum la o revanșă”

Ilija Djokovic: „Nu cred că trebuie să ne gândim la acest meci precum la o revanșă”

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara primește vizita lui CSO Voluntari într-un meci televizat din Conferința B a Ligii Naționale de Baschet Masculin, duelul din această seară (04.01) contând pentru etapa a 13-a.

Ilija Djokovic a prefațat duelul cu vicecampioana României pentru site-ul echipei bănățene, pentru început însă vorbind despre lunile scurse până acum din sezon:

„Le spun <<La mulţi ani!>> şi le urez sărbători fericite tuturor suporterilor din Timişoara şi tuturor timişorenilor. Noi am avut o vacanţă scurtă, practic o singură zi liberă, pentru că Liga Naţională continuă cu un meci tare încă din 4 ianuarie, cu echipa din Voluntari. A fost bine, chiar dacă noi, străinii, nu am ajuns acasă, dar ne simţim aici ca acasă. Pentru mine, prima parte a sezonului a fost foarte bună. Nu este vorba numai despre prestaţiile mele, ci şi despre faptul că avem un grup excelent, am arătat bine ca echipă. Este adevărat, am avut unele dificultăţi când s-au accidentat Gajić şi Mirković, dar am dovedit etapă de etapă că suntem una dintre cele mai serioase şi mai solide echipe din campionat şi vom continua să lucrăm pentru a creşte nivelul şi a fi din ce în ce mai buni.”

Ilfovenii au fost primii care i-au învins pe „Leii din Banat” în sezonul 2022/2023, dar Djokovic nu se gândește la acest meci precum la o revanșă:

„CSO Voluntari va fi un adversar puternic, în ciuda faptului că ierarhia nu arată acest lucru. Ei au avut unele probleme legate de banca tehnică şi de jucători, însă compun o echipă solidă. Îi respectăm, dar sezonul acesta am arătat că suntem puternici pe teren propriu. Nu va fi uşor, însă dacă jucăm la nivel ridicat nu cred că se va pune problema învingătoarei. CSO Voluntari a fost prima echipă care ne-a învins în acest sezon, dar nu cred că trebuie să ne gândim la acest meci precum la o revanşă. Luăm lucrurile sfert cu sfert, ne facem jocul nostru şi cred că lucrurile vor fi în regulă.”

Djokovic a fost nominalizat, alături de Nikola Gajic, în echipa ideală a sezonului regulat din Alpe Adria Cup, fiind întrebat și despre acest aspect și a spus următoarele pentru sursa citată:

„Când ai evoluţii bune în ambele ligi, cea internă şi în Alpe Adria Cup, te simţi bine. Este valabil şi la nivel de echipă, jocul solid face pe toată lumea fericită. Alpe Adria Cup este ceva nou atât pentru Timişoara, cât şi pentru mine, nu am mai jucat în această competiţie. Am arătat că România poate evolua cu succes în competiţiile europene, aşa cum au făcut-o şi Oradea, Cluj-Napoca şi Craiova. Am arătat în Europa că lucrurile stau bine în baschetul românesc. Acum suntem în sferturi, iar următorul obiectiv este calificarea în Final Four, după care vom mai vedea.”

Duelul dintre Timișoara și Voluntari are loc în această seară, 4 ianuarie, de la ora 18.15 și o să fie în direct pe Digisport 4, Prima Sport 4, respectiv FRB TV.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!