Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilija Djokovic: „Spiritul de echipă s-a întors acolo unde trebuia să fie”

Ilija Djokovic: „Spiritul de echipă s-a întors acolo unde trebuia să fie”

SCM Timișoara a disputat miercuri, 25 ianuarie, prima manșă a sferturilor de finală din Alpe Adria Cup. Dabrowa Gornicza a jucat excelent în primele trei sferturi și, la începutul actului decisiv, a condus chiar și la 24 de puncte, însă bănățenii au jucat excelent și, în cele din urmă, au pierdut la șapte puncte: 93-86.

Iată ce a declarat Dragan Petricevic, după confruntarea din Polonia:

„Mă bucur că jucătorii mei au găsit resursele necesare pentru a reveni în joc. Au arătat că nu am ajuns din greșeală în această fază avansată a competiției. Felicit echipa gazdă pentru victorie! În ceea ce ne privește, ne concentrăm asupra următorului meci al sezonului", a spus tehnicianul timișorenilor, conform paginii oficiale de Facebook a clubului.

Principalul responsabil de revenirea lui SCM Timișoara a fost Ilija Djokovic, care a adunat 26 de puncte și 6 pase decisive. Iată ce a spus fundașul sârb la finalul jocului:

„A fost greu, am venit aici după un meci important din campionatul intern. În Alpe Adria Cup am atins faza tururilor eliminatorii, ne așteptam să fie dificil. Am arătat caracter pe final după ce am fost conduși la o diferență mare. Spiritul de echipă s-a întors acolo unde trebuia să fie! Vom continua să muncim! Felicitări pentru victorie echipei din Dąbrowa Górnicza!"

Așadar, SCM Timișoara păstrează șanse importante de calificare în Final 4-ul Alpe Adria Cup, însă are nevoie de o victorie la cel puțin 8 puncte în returul din 8 februarie.

*foto: Facebook – Leii din Banat – SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!