Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Illia Sydorov: „O să fim pregătiți să jucăm la victorie”

Illia Sydorov: „O să fim pregătiți să jucăm la victorie”

BC Prometey caută să întrerupă seria de eșecuri în jocurile de acasă în EuroCup, în această seară (14.12) ucrainenii primind vizita lui U-BT Cluj la Riga în etapa a opta a întrecerii.

Ucrainenii au cedat cu Ulm și JL Bourg în ultimele două partide considerate pe teren propriu, în cel din urmă fiind vorba despre un eșec în prelungiri.

Illia Sydorov a vorbit pentru site-ul EuroCup despre duelul cu U-BT, formație cu care Prometey a fost adversară și în Basketball Champions League.

„Este un meci important pentru noi. Am pierdut două jocuri echilibrate. Clujul este o echipă puternică și are o apărare foarte agresivă. I-am întâlnit în sezonul precedent și o să fie o provocare bună pentru noi, dar o să fim pregătiți să jucăm la victorie.”

Duelul din Arena Riga are loc în această seară, 14 decembrie, începând cu ora 19.00 și o să fie în exclusivitate pe Prima Sport 1.

*foto: euroleaguebasketball.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!