Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Încă un meci din etapa a 13-a a Ligii Naționale se amână

Încă un meci din etapa a 13-a a Ligii Naționale se amână

Miercuri, 5 ianuarie, în Sala Regimentului de Gardă din Capitală, trebuia să aibă loc duelul dintre CSA Steaua București și CSO Voluntari. Meciul, contând pentru etapa a 13-a, a fost însă amânat.

Iată ce a anunțat clubul ilfovean, pe pagina de Facebook a echipei:

Pe această cale vă anunțăm că meciul nostru cu CSA Steaua din data de 5 ianuarie a fost amânat pentru data de 26, la solicitarea echipei adverse. Le dorim tuturor multă sănătate și însănătoșire grabnică!”

 

Înapoi la treabă! 😤 Ne-am bucurat împreună de rezultatele din ultima lună a lui 2021, însă e timpul pentru un nou...

Posted by CSO Voluntari - Baschet on Sunday, January 2, 2022

Conform unitedhoops.ro, roș-albaștrii se confruntă cu cel puțin cinci cazuri de Covid-19, astfel că DSP a recomandat amânarea confruntării cu CSO Voluntari. Ultimele două partide ale Stelei au fost în compania lui CSM Oradea (18.12), grupare în sânul căreia s-au depistat 14 cazuri de Covid-19, și a lui CSM Galați (23.12), formație ce are și ea cel puțin un jucător testat pozitiv.

De altfel, și vicecampioana României și-a amânat întâlnirea cu SCM U Craiova, care trebuia să aibă loc marți, 4 ianuarie. Așadar, în etapa a 13-a se vor juca doar șase meciuri: cinci în 4 ianuarie și unul în 5 ianuarie.

*foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!