Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Înfrângere drastică pentru Craiova în Macedonia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.12.2014

SCM Universitatea Craiova a pierdut pe terenul celor de la KK Kozuv, scor 63-80 (14-22, 14-21, 18-21, 17-16), într-un meci din cadrul etapei cu numărul 7 din Liga Balcanică. 

Cu 14 de puncte marcate, Miladin Pekovic a fost cel mai bun om al gazdelor, în timp ce de la craioveni Travis Bureau s-a remarcat cu 30 de puncte.

Vom reveni cu cronica meciului din Macedonia!  

 


După 20 de minute scurse din meciul dintre KK Kozuv și SCM Universitatea Craiova, gazdele sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 43-28 (22-14, 21-14). 

 

Principalii remarcați ai primei reprize au fost Miladin Pekovic de la Kozuv cu 11 puncte marcate, respectiv Travis Bureau de la Craiova cu 10 puncte puse pe tabela de marcaj. 

Confruntarea dintre cele două echipe contează pentru runda a 7-a din Liga Balcanică.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Realitatea
    Si iata ca pas cu pas se adevereste ceea ce am pronosticat la inceputul acestui sezon, si anume: ce acest lot, dar mai ales cu mentalitatea de lucru a conducerii (de azi pe maine) nu se poate face performanta. Trebuie sa iei ceea ce este bun intr-un sezon, sa adaugi la el. La noi este ca Mesterul Manole, ce cladim intr-un sezon daramam la sfarsitul sau (A SE VEDEA MARILE LOVITURI ALE LUI TOMA DE LA SFARSITUL SEZONULUI TRECUT) si o luam de fiecare data de la inceput. Pai asa vrem noi sa facem performanta ? Cu conducatori "urechisti" si cu jucatori "parnai" (adusi ca o scuza pe bani putini). Acest sezon este total compromis (dupa ce ca ai lot subtire, mai participi si intr-o competitie fara niciun rost - asta apropo de viziunea manageriala a conducerii !!!!!) si in mod cert vom termina in afara play-off-ului. In final un gand de bine pentru pupincuristii conducerii (atat pozari cat si scribi) care s-au straduit din rasputeri sa zugraveasca o imagine cu totul stearsa si compromisa a actualului sezon (pentru ei este interesant ce dos vor mai sluji de acum incolo, pentru ca baietii astia nu se dau in laturi de la nimic cand vine vorba de o pomana !!!!!)

    cu 9 ani în urmă (17.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!