Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Înfrângere pentru Dinamo Știința București în primul meci al Cupei Dinamo

Înfrângere pentru Dinamo Știința București în primul meci al Cupei Dinamo

În cursul zilei de vineri, 20 septembrie, a avut loc debutul Cupei Dinamo, turneu amical ce se desfășoară în Sala Dinamo din București și la care participă următoarele echipe: Dinamo Știința București, BCM U FC Argeș Pitești și CSO Voluntari.

Prima zi a turneului a pus față în față echipa gazdă a acestui turneu, Dinamo Știința București, și CSO Voluntari.Meciul a început destul de echilibrat, urmând ca pe finalul primului sfert elevii lui Sensettin Bas să obțină un avantaj de 10 puncte, scor 14-24. Partida a continuat în aceeași manieră și, astfel, CSO Voluntari deținea un avantaj de 11 puncte după prima repriză.

La revenirea de la vestiare, elevii lui Tudor Costescu au reușit un sfert 3 mult mai consistent, câștigat la o diferență de 9 puncte, scor 56-58.Ultimele 10 minute ale meciului au fost extrem de disputate, însă, în ciuda unui joc mult mai bun făcut de alb-roșii în repriza secundă, CSO Voluntari a reușit victoria la o diferență de 2 puncte, scor final 76-78.

De la Dinamo Știința București s-au remarcat Davon Masters, cu un total de 18 puncte, o recuperare și 5 pase decisive, Mihnea Andrei, cu 14 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă și Tony Gugino, cu 8 puncte și 7 recuperări.De cealaltă parte, principalii realizatori au fost Borovnjk Dejan, autorul a 16 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă, Buturlevicius Simas, cu 17 puncte, o recuperare și o pasă decisivă și Goran Martinic, cu 8 puncte, 4 recuperări și 10 pase decisive.

Sâmbătă, 21 septembrie, CSO Voluntari urmează să îi întâlnească pe cei de la BCM U FC Argeș Pitești, începând cu orele 19:30, intrarea fiind liberă.

*SURSA foto: facebook Dinamo Știința București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!