Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Înlocuitor din Serbia pentru Alex Olah

Înlocuitor din Serbia pentru Alex Olah

SCM OHMA Timișoara a bifat cel de-al doilea transfer pentru 2022/2023, Igor Kesar urmând să joace la formația de pe Bega. Pivotul vine în lotul lui Alex Olah la Timișoara.

Kesar, în vârstă de 29 de ani, este înalt de 2.10 metri și și-a început cariera la seniori alături de KK Sloga Kraljevo, formația din localitatea în care s-a născut.

În urma experiențelor la  KK Velika Plana, Napredak Maksi KO Aleksinac şi KK Tamis Petrohemija Pancevo, pivotul a început seria transferurilor în străinătate, pânp atunci evoluând exclusiv în Serbia. Au urmat sezoane la Igokea Aleksandrovac (Bosnia-Herțegovina), Balkan Botevgrad (Bulgaria), Peristeri BC (Grecia), PVSK Pecs (Ungaria), KK Kozuv AD Gevgelija sau KK Pelister Sport Bitola, ultimele două experiențe din Macedonia de Nord.

În cea mai recentă stagiune, 2021/2022, Kesar a jucat atât în prima ligă din Macedonia de Nord, cât și în Liga Adriatică. În campionatul intern 19 puncte, 6.5 recuperări şi 2.4 pase decisive în medie în 33 de apariții, iar în Liga Adriatică 17.7 puncte, 5.5 recuperări şi 1.7 pase decisive în medie într-un total de 13 partide.

Pivotul a jucat împotriva lui CSM Oradea pe când evolua la Balkan Botevgrad, reușind chiar un joc cu 20 de puncte și 8 recuperări în sezonul 2017/2018 al FIBA Europe Cup.

Baschetbalistul sârb va evolua pentru SCM Timișoara în locul lăsat liber de Alex Olah, care a trecut la Rapid București. Bănățenii l-au adus până acum pe Antonio Năsturescu și vor avea în mod sigur opt jucători din lotul de anul trecut și în stagiunea 2022/2023.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!