Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Intercepția lui Woodard, „a la Van Dijk”, i-a adus eliminarea lui Mihai Silvășan

Intercepția lui Woodard, „a la Van Dijk”, i-a adus eliminarea lui Mihai Silvășan

U BT Cluj-Napoca a pierdut decisivul cu MHP Riesen Ludwigsburg pentru accederea în Final Four-ul Basketball Champions League. Clujenii au cedat pe teren propriu cu scorul de 73-79  și astfel sezonul magic se oprește în sferturile de finală.

Campioana României a încheiat partida fără antrenorul principal pe banca tehnică. Mihai Silvășan a fost descalificat pe finalul actului decisiv, după ce a încasat al doilea fault tehnic.

Totuși, a doua greșeală tehnic a venit după o decizie bizară a arbitrilor. Woodard a făcut o intercepție cu piciorul, a la Virgil Van Dijk, fundașul lui Liverpool, dacă ne este permisă paralela, fără vreo sancțiune din partea arbitrilor. Astfel au venit protestele vehemente ale lui Mihai Silvășan, care a fost eliminat.

Partida a fost condusă până la final de Milorad Perovic, secundul celor de la U BT Cluj-Napoca.

Campioana României nu a cedat și a luptat până la capăt. Nu au putut răsturna deznodământul jocului, care a coincis cu ratarea calficării în seminfinalele Basketball Champions League.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!