Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Interlopul Dasaev a fost eliberat din arest la domiciliu

Interlopul Dasaev a fost eliberat din arest la domiciliu

Daniel Gabriel Husein ”Dasaev”, principalul suspect în cazul înjunghierii baschetbaliștilor americani Darrel Bowie și Joseph McClain de la ACS Cuza Sport Brăila, a fost eliberat din arest la domiciliu și a fost plasat în control judiciar de judecătorii Tribunalului Brăila, notează g4media.ro.

Această hotărâre vine ca urmare a faptului că în iulie 2019, Curtea de Apel Galați a decis ca ”Dasaev” să fie eliberat din arestul preventiv și plasat în arest la domiciliu din cauza unor greșeli ale procurorului de caz ce au dus la anularea unor probe importante din dosar.

În documentul instanței în care sunt consemnate hotărârile, judecătorii Curții de Apel Galați au reținut că avocații lui Daniel Husein nu au fost înștiințați cu privire la probele administrate împotriva clientului lor după data de 27.09.2018 și că de asemenea lipsește dovada că aceștia au aflat în timp util despre data, ora și locul efectuării actului procesual, drept pentru care nu au putut să se prezinte, mai scrie sursa citată.

În noapte de 15 spre 16 septembrie 2018, baschetbaliștii Darrel Bowie și Joseph McClain au fost înjunghiați în urma unei altercații care a avut loc într-un club. Cei doi americani au fost operați de urgență iar după ce s-au refăcut au plecat înapoi în State.

Principalul suspect al atacului, Daniel Gabriel Husein ”Dasaev”, a fost reținut în 17 septembrie 2018. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat, port și folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

*Foto: obiectivbr.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!