Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Internaționalul Cătălin Petrișor va juca sub comanda lui Florin Nini

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
18.08.2017

Conducerea clubului gălățean Phoenix continuă demersurile pentru completarea lotului de jucători cu care se va aborda sezonul 2017-2018 din Liga Națională de Baschet Masculin. Săptămâna s-a încheiat cu cel de-al treilea transfer, Cătălin Petrișor, jucător care se alătură lui Tony Gugino și Marko Pavlovic, jucători transferați anterior.

Petrișor, 25 ani, 188 cm, a evoluat în carieră la SCM U Craiova, SCM Timișoara, CSM CSU Oradea. În sezonul 2016-2017 a evoluat în 35 de meciuri pentru formația orădeană, finalista Cupei României și medaliată cu bronz în campionat, reușind ca medii statistice: 9,6 minute, 1,4 puncte, 1,1 recuperări, 1,5 pase decisive și 0,4 intercepții și ca procentaje: 40% la aruncările de 2 puncte, 23,5 % la aruncările de 3 puncte și 25% la libere.

Mai trebuie subliniat faptul că noua achiziție din tabăra gălățeană a jucat cu CSM Oradea în grupele preliminare Champions League și este component al Naționalei României care peste două săptămâni va debuta la FIBA EuroBasket 2017.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Excelent transfer pentru Oradea.

    cu 6 ani în urmă (18.08.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Mult succes Petrișor!

    cu 6 ani în urmă (18.08.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Poate, totusi,
    fiind mai aproape de casa, Catalin va reusii "sa-si dea drumul" si sa scape de timorare. Potential are, varsta o are, antrenorul potrivit exista, a scapat de gurile rele aciuite prin galeria Leilor rosii....numai sa vrea si el...
    Doamne ajuta-i !
    Succes Catalin !

    cu 6 ani în urmă (19.08.2017)
    • CSM CSU Oradea mailman:

      de unde nu-i...
      Potential a avut, varsta a avut, antrenor potrivit a avut (sau vrei sa zici ca nu...), de vrut a vrut si el in mod evident, mai ramane ultimul factor: "gurile rele" care nu l-au lasat si de aia nu si-a dat drumul! Hai ca am inteles in sfarsit ce s-a intamplat cu baiatul asta!

      cu 6 ani în urmă (22.08.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!