Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Interviu. Mladen Jeremic: „Scopul meu personal este să fiu destul de bun pentru a îndeplini obiectivele echipei”

Interviu. Mladen Jeremic: „Scopul meu personal este să fiu destul de bun pentru a îndeplini obiectivele echipei”

Vineri, 18 octombrie, CS Dinamo Știinta București se deplasează pe terenul campioanei en-titre, CSM Oradea. Partida din Arena Antonio Alexe va începe la ora 19:45.

Înainte de confruntarea cu echipa antrenată de Cristian Achim, Mladen a fost de acord să răspundă la câteva întrebări pentru site-ul nostru.

Care este părerea ta despre primul meci din campionat?

Sunt foarte mulțumit de cum am jucat și de modul în care am arătat în prima partidă. Am răspuns bine agresivității lor, dar din păcate din cauza greșelilor personale și a rotației scurte  de care am beneficiat, din cauza accidentărilor, nu am fost în stare să jucăm în același mod până la sfârșitul partidei.

Ce crezi despre următorul meci, cel împotriva celor de la CSM Oradea?

Oradea este cea mai talentată echipă din ligă. După înfrângerea din prima etapă cu siguranță vor fi extra-motivați să joace mai bine. Pe de altă parte și noi trebuie să arătăm că am învățat din greșeli și că suntem în stare luptăm timp de 40 de minute.

Cum ți se pare la Dinamo? Care e părerea ta despre tinerii tăi colegi români?

Îmi place proiectul cu jucători tineri. Cred că este foarte benefic pentru baschetul românesc. Băieții sunt foarte talentați și muncitori, ceea ce este cel mai important. Sper să îi pot ajuta cu experiența mea să se dezvolte cât mai repede și să devină jucători buni. Timpul este de partea acestei echipei.

Care e obiectul tău personal și care este obiectivul echipei pentru acest sezon?

Fără discuție intrarea în play-off. Dar trebuie să merităm acest lucru. Toate lucrurile sunt realizabile doar prin dedicație și muncă.

Scopul meu personal este să fiu destul de bun pentru a îndeplini obiectivul echipei.

Ești în România de mult timp. Două sezoane și jumătate la Timișoara, un sezon la Pitești și acum la Dinamo...Cum crezi că s-a schimbat liga în cursul acestor ani?

O ligă de opt echipe mi se pare o idee bună. Fără meciuri ușoare, fără timp de relaxare. Este mult mai interesant așa, atât pentru jucători, cât și pentru fani. Este clar că nivelul crește de la an la an. Sper ca treburile să continue în acest mod.

Partida dintre CSM Oradea și CS Dinamo București va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 4, respectiv pe Look Sport.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro, Facebook - BCM U FC Argeș Pitești

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!