Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Interviu. Ousmane Barro: „Trebuie să fim pregătiți pentru o luptă fizică și mentală foarte lungă”

Interviu. Ousmane Barro: „Trebuie să fim pregătiți pentru o luptă fizică și mentală foarte lungă”

În primele două etape ale Ligii Naționale de Baschet Masculin, CS Dinamo Știința București a evoluat împotriva lui U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea, cele mai de succes formații ale ultimilor ani. În runda a treia, echipa lui Tudor Costescu va juca împotriva lui BC CSU Sibiu, echipă ce a fost prezente în ambele finale interne, în stagiunea 2018-2019.

Înaintea partidei cu BC CSU Sibiu, baschet.ro a realizat un interviu cu Ousmane Barro, unul dintre cei mai importanți baschetbaliști din lotul lui Tudor Costescu. Iată ce a declarat fostul campion al României.

Acesta este al doilea sezon al tău la Dinamo. De tura aceasta, ai fost la club încă de la începutul anului competițional. De ce ai decis să mai rămâi o stagiune la Dinamo?

Am simțit că este locul potrivit pentru mine. Antrenorul îmi știe jocul și eu înțeleg ce își dorește de la mine în sistemul lui.

Ați avut un program dificil până în acest moment și ați încasat două înfrângeri în primele jocuri. Care este opinia ta despre duelurile cu U-BT și Oradea?

Ei bine, acele formații sunt printre cele mai bune din ligă și noi am luptat cu toate abilitățile noastre. Cred că au reprezentat niște teste bune pentru noi.

De această dată, veți juca împotriva lui Sibiu. Anul trecut, în playoff, ați reușit o serie bună împotriva lor și acum îi vei întâlni iarăși pe Randal Falker și Chris Cooper. Ce crezi despre meciul cu ei?

Ambele echipe sunt diferite față de sezonul precedent. Totuși, ei rămân o trupă bună. Despre partida noastră contra lor, trebuie să fim pregătiți pentru o luptă fizică și mentală foarte lungă.

Anul acesta aveți un veteran al ligii din România în persoana lui Mladen Jeremic. Ce influență are el asupra echipei?

Întotdeauna e bine să joci alături de baschetbaliști cu experiență, ca Jeremic, deoarece majoritatea formațiilor se concentrează asupra lui și atunci ceilalți pot fi mai liberi pe teren.

Care este obiectivul tău pentru acest sezon și ce părere ai despre șansele echipei tale, atunci când va fi perioada playoff-ului?

Obiectivul nostru este să câștigăm cât de multe meciuri putem și să terminăm sezonul regulat în Top 6.

Disputa dintre CS Dinamo Știința București și BC CSU Sibiu are loc sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20:15, și va fi transmisă de Digisport 4.

*foto: Sabin Malisevschi/Dinamo Știința Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!