Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionel Dodoc: ”Trebuie respectați ca oricare altă echipă!”

Costin Marinescu, Lucian Călinescu

Costin Marinescu, Lucian Călinescu
15.11.2013

Ionel Dodoc avertizează că meciul cu Chiajna nu va fi unul ușor în condițiile în care ilfovenii joacă fără presiune.

Conducucătorul de joc al Stelei vrea ca echipa sa să se impună pentru a-și ridica moralul după seria de patru înfrângeri consecutive.

O să fie greu cu cei de la Chiajna, dacă nu îi luăm în serios. Nu au nimic de pierdut, deci joacă fără presiune! Atât eu cât și colegii mei vrem să facem un joc bun, să ne ridicăm moralul după meciurile pierdute, mai ales acum, după jocul de la Mureș, unde am pierdut doar la 3 puncte și unde puteam obține o victorie frumoasă. Concordia este o echipă ok, cu jucători români buni și straini care mi se par ok. Știu că au păstrat doar jucatorii cu care au promovat. În rest, am mai zis, joacă fără presiune și asta le dă un avantaj în fața echipelor care cred că vor avea un meci ușor împotriva lor. Noi trebuie să ne vedem de treabă noastră și să le oferim respectul cuvenit! Trebuie respectați ca orice altă echipă, a declarat Dodoc pentru totalbaschet.ro.

Steaua va întâlni Concordia Chiajna sâmbătă, de la ora 19.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!