Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Drăgușin a revenit la antrenamente

Ionuț Greere

Ionuț Greere
11.03.2014

Pivotul naționalei și al echipei SCM Universitatea Craiova, Ionuț Drăgușin, a revenit luni seara la antrenamentele formației pregătite de Milan Nisic.

Dăgușin a lipsit șase luni din cauza unei accidentări suferite în luna septembrie a anului trecut, la Cupa „Energia” de la Târgu Jiu. Cu toate că nu este refecut în totalitate, pivotul oltenilor nu s-a menajat deloc în duelurile cu colegii de echipă.

Ultima partidă oficială bifată de Drăgușin în maieul alb-albastru s-a consemnat în data de 15 aprilie 2013, într-un meci cu Gaz Metan Mediaș din cadrul sferturilor de finală ale play-off-ului sezonului trecut. 

*Foto: Facebook Scm U Craiova Baschet

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova b1 :

    URA!!!
    Bune ai revenit Ionut!
    Iti doresc sanatate si succese alaturi de coechipieri.
    Hai Craiova!

    cu 10 ani în urmă (11.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    O veste buna
    Sunt convins ca Ionut ne va ajuata,in special in play-off,si sper ca specatatorii nostri sa nu fie 'melteni" si sa aiba rabdare cu Ionut pana o sa ajunga in varf de forma

    cu 10 ani în urmă (11.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!