Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Drăgușin: ”Avem șanse să batem Mediașul”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
10.04.2013

Drăgușin crede că duleul nu va fi unul ușor, dar Mediașul poate fi învinsă în cel puțin unul dintre primele două meciuri, foarte importante fiind aportul publicului și felul în care el și colegii săi se vor reface după prima confruntare.

Chiar dacă de felul meu sunt un tip realist spre pesimist, cred că avem șanse să batem Mediașul. În primul rând jucăm trei meciuri acasă, ia dacă va fi o sală plină, putem face o figură frumoasă.

Va fi extraordinar de greu, mai ales a doua zi, căci în prima zi, având o săptămână de odihnă, eu zic că putem juca de la egal la egla. Va conta cum ne reface după primul meci pentru că avem o bancă scurtă și ne va fi greu.

Dacă vom reuși să câștigăm ambele meciuri acasă șansele la calificarea în semifinale se vor schimba un pic. Iar dacă, după primele meciuri, va fi 1-1, presiunea nu va mai fi pe noi. Mediașul se va întoarce acasă și va fi obligată să câștige ambele meciuri deoarece nu cred că își va dori să se întoarcă la meciul cinci, decisive, în Sala Polivalentă.

Oarecum, s-a acumulat o stare de oboseală. Este normal, până la urmă. Au fost 30 de meciuri, plus Cupa României, plus deplasări, jucat sâmbătă-miercuri, dare u sper să ne reface și fizic și mental până la ora meciului și să scoatem la cap o muncă frumoasă pe care am făcut-o în acest sezon. Am depășit așteptările tuturor, având în vedere că suntem în clasament peste echipe ce în ultimele sezoane au fost, mai mereu, printre primele în clasament.

Întrebat dacă a perceput înfrângerea cu 101 – 66, de la Mediaș, din returul campionatului, drept o umilință, Drăgușin spune că nu, cid oar ca un meci slab făcut de echipa sa.

Nu cred că este cel mai potrivit cuvând <umiliți>. Cred că umiliți ar trebui să se simtă ei că au pierdut cu o echipă precum Craiova în turul campionatului. Dacă ei, cu un buget de 4 ori mai mare decât al nostru, nu au facut-o, noi de ce ar trebui să ne simțim așa? A fost o zi proastă și s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Seria dintre SCM U Craiova și Gaz Metan Mediaș debutează duminică, 14 aprilie. Primele două partide vor avea loc la Craiova.

Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Craiova!
    Ionut, concentrati-va la maxim pentru primele 2 meciuri jucate in Polivalenta!
    Conteaza enorm sa incepem cu victorii!
    Noi,suporterii vom fi in Polivalenta si o sa va sustinem!
    Atentie mare la aruncarile libere,in PO orice punct conteaza!
    La fel si cu greselile personale:trebuiesc evitate alea de la centrul terenului!
    GMM face multe greseli personale si trebuie sa profitam de asta!
    Mult succes!
    Forza Stiinta!

    cu 10 ani în urmă (10.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!