Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Drăgușin: ”Este pentru prima dată în viață când am trei antrenori într-un singur sezon”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
12.04.2014

SCM Universitatea Craiova are, începând de vineri, un antrenor principal. Marcel Țenter a preluat pe olteni după ce Milan Nisic s-a despărțit în condiții amiabile de clubul din Bănie.

La primul antrenament al lui Țenter în Sala Polivelntă, pivotul Ionuț Drăgușin a declarat: Craiova a avut antrenor în permanență, iar dacă cei din conducere au decis că este nevoie până la urmă de un șoc, totul este bine venit. Și pentru mine este destul de ciudat, 3 antrenori într-un singur sezon, e prima dată în viață, dar niciodată nu este prea târziu.

În ceea ce îl privește pe noul antrenor, Marcel Tenter, Drăgușin a afirmat: "Un om cu un caracter deosebit și un om care are un spirit de învingător, se vede și prin faptul că eu cred că a avut o concurență cu posibilii pretendenți."

Pivotul Craiovei a vorbit și de o posibilă calificare în semifinalele a oltenilor: "Totul depide noi, degeaba a venit Marcel (n.r. Țenter) cu entuziasm și așa mai departe, dacă noi nu ne vom mai motiva si nu vom juca exemplar, nu putem face nimic."

*Foto: Bathori Zsigmond

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe alexknicks :

    Atitudine si caracter
    L-am observat pe Dragusin in meciul cu Asesoft si parea mai preocupat sa se ia la harta cu coechipierii, decat sa-si verse energia impotriva adversarilor. Cred ca pe langa Marcel, ar fi util ca echipa sa aiba prin preajma si-un psiholog.

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!