Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuţ Georgescu a fost eliminat de pe banca tehnică a lui CSO Voluntari

Ionuţ Georgescu a fost eliminat de pe banca tehnică a lui CSO Voluntari

Moment tensionat în primul sfert al partidei dintre CSO Voluntari şi CSU Sibiu, în urma căruia managerul ilfovenilor, Ionuţ Georgescu, a fost trimis în tribune de către oficialii partidei.

La scorul de 20-16 pentru CSO Voluntari, banca tehnică a ilfovenilor a cerut un fault la un duel sub panoul Sibiului între Zarko Djuric şi Chris Cooper. Infracţiunea nu a fost văzută de arbitri, chiar dacă banca Voluntariului a cerut fault. Ionuţ Georgescu a continuat cu protestele, motiv pentru care a fost trimis în tribune de către oficiali. (Vezi mai jos faza la minutul 42)Ionuţ Georgescu s-a dus apoi la unul dintre balcoanele din Sala Transilvania, unde a continuat să urmărească partida.

De asemenea, lui nu i-a fost permis accesul pe parchet nici la pauza meciului. VEZI GALERIE FOTO

Isaiah Philmore a marcat libera acordată de oficiali. La pauza partidei scorul era de 46-38.

*foto principală: facebook CSU Sibiu

*foto galerie: Bogdan Isailă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!