Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu: “A fost un meci pe care l-am controlat”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.02.2014

Președintele campioanei en-titre, Ionuț Georgescu a vorbit pentru site-ul nostru despre partida cu Steaua. Chiar dacă echipa sa a avut dificultăți în repriza secundă, conducătorul ploieștean este mulțumit de faptul că jucătorii echipei au rămas focusați și uniți astfel nescăpând meciul din mână. Ionuț Georgescu a declarat:

Pânăa la pauză totul părea prea ușor, dar Steaua nu este nicidecum o echipă slabă, fapt dovedit de jocul lor din repriza secundă. Chiar dacă am întampinat mici probleme, a fost totuși un meci pe care l-am controlat, oaspeții neajungând niciodată la conducere. Într-adevăr în repriza a doua am întâmpinat ceva probleme. Steaua a practicat o apărare agresivă, noi am ratat câteva aruncări deschise iar ei au reușit să devină mai prolifici pe faza de atac.Cred totuși că a fost important și faptul că, in acel moment de revenire al Stelei, în sfertul al patrulea, echipa noastră a rămas unită, concentrată și am știut să ne adjudecăm victoria în acele condiții. Vom tot lucra de acum încolo la jocul nostru și sunt sigur că, după această perioadă nefastă pe care Asesoft a traversat-o în ultimele două luni de zile, o dată cu venirea primăverii și jocul nostru va deveni mai înfloritor. Echipa muncește mult la antrenamente și sper că acest succes a fost declicul pe care îl așteptam.”

foto: myploiesti.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gogu :

    Nevinovata!
    poate reuseste,Levy sa posteze o fotografie de-a sa de dupa meci,sa vada si nevinovata cu coada de iapa, ce a vazut o tara intreaga,iar ea s-a facut ca nu vede :un fault ofensiv mare cat...

    cu 10 ani în urmă (23.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!