Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu: „Am picat într-o grupă cu echipe extraordinare”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.07.2015

Steaua CSM EximBank va reprezenta România în ediția viitoare a EuroCup. Noul manager al formației militare, Ionuț Georgescu a vorbit într-o declarație despre importanța participării echipei sale în această competiție. Oficialul stelist își dorește ca noul său club să organizeze exemplar toate partidele din EuroCup și în același timp să scrie o poveste frumoasă la prima participare în această competiție:

„Euroliga a devenit o familie a 60 de echipe, această organizație făcând și cluburile din EuroCup să simtă că sunt parte din cea mai importantă structură baschetbalistică de pe continentul nostru! Este o onoare pentru Steaua CSM EximBank, pentru București și pentru întreg baschetul românesc faptul că țara noastră a primit un loc la masa granzilor! Totuși, această şansă ne responsabilizează foarte mult!

Am picat într-o grupă cu echipe extraordinare, multe dintre ele cu tradiție la nivel de EuroCup! Ne dorim să creăm din fiecare meci de acasă un eveniment, un spectacol, să oferim o dovadă vie de capacitate organizatorică! Steliștii și bucureştenii au toate motivele să ia drumul Polivalentei din luna octombrie! Participarea în Eurocup a intrat deja în istoria echipei Steaua, acum depinde doar de noi cum ne vom scrie povestea!”

Ionuț Georgescu va fi angrenat pentru a 3-a oară consecutiv în EuroCup. El a ocupat funcția de președinte executiv la CSU Asesoft Ploiești în ultimele două sezoane când campioana României a participat în cea de-a doua competiție europeană ca valoare.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gogu :

    uitam cam repede
    Nu aveti absolut nici un merit ca veti juca acolo.S-au nu,scuze,aveti banii necesari sa achitati taxele impuse pentru participare.Domnul Georgescu, a uitat cam repede cine si cum l-a facut ceea ce este,nici macar nu aminteste de echipa care l-a propulsat in lumea buna a baschetului si datorita rezultatelor carora Steaua va juca intr-o competitie selecta.

    cu 8 ani în urmă (12.07.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe marvashar :

    foto e graitoare!
    Nici nu e nevoie! Imaqinea oferita de Total baschet este graitoare!de ce este nevoie de comentarii inutile atita timp cit chiar imaginea este istorie!mai intreba cineva de ce Steaua si nu...alta echipa! E cazul sa ne gindim?Ce era urmeaza d-ule Cristescu?Cu tot respectul mai aveti de asteptat!Referitor la titlu,bineinteles!In rest HAI ASES-STEAUA!!!!

    cu 8 ani în urmă (12.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!