Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu: „Îmi doresc că aceste echipe să dispute meciurile următoare în formule complete”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.05.2015

CSU Asesoft Ploiești a început finala LNBM, învingând în primul joc pe BC Mureș cu scorul de 79-70. Președintele ploieștenilor, Ionuț Georgescu ne-a oferit o declarație în care a vorbit despre cele întâmplate la primul meci dar l-a și prefațat pe cel de-al doilea. Oficialul prahovean speră ca cele două echipe să se poată baza pe întreg efectivul în meciurile care urmează:

„Știm ce serie ne așteaptă, un foarte grea și disputată în fiecare meci. Consumul fizic și mental va fi mare pentru jucătorii ambelor echipe. Meciul de ieri a fost la un moment dat greu de privit întrucât prea multe lucruri s-au întâmplat, accidentări, lovituri dar acestea sunt niște chestiuni pe care din păcate nu le putem controla și țin puțin și de ghinion. Sincer, îmi doresc că aceste echipe să dispute meciurile următoare în formule complete. Nu este bine să te bucuri de răul altuia și cred că Asesoft și Mureș cu tot lotul apt pot arăta cea mai frumoasă finală din ultimii ani.

Așadar eu sper să putem conta pe Zigeranovic, pe Cooper, la fel și Mureșul pe Dykes, Adamovic și Adrian Tudor. Meciul de ieri l-am controlat aproape în totalitate, am fost tot timpul la conducere chiar dacă echipa din Târgu Mureș a avut reveniri. Suntem singura echipă care i-am ținut pe adversari la 70 de puncte înscrise, acesta fiind și obiectivul nostru, de a limita numărul de puncte marcate de mureșeni. Putem continua această treabă bună pe parte defensivă și cred că putem mai inspirați pe faza de atac. Am ratat 10 libere iar singurul lucru de reproșat pe fază defensivă a fost numărul mare de recuperări ofensive pe care Mureșul le-a reușit, în special prin Barro.

Vreau să mulțumesc publicului ploieștean că a venit în număr mare la sală și a susținut echipa. M-a bucurat să văd tribunele populate de copii. Mă bucur că Ploieștiul înțelege importanța momentului prin care trecem și ca în al 12-lea ceas să-i încurajeze pe băieți. Acum nu mai sunt importante victoriile magnifice din EuroCup sau campionat, important este să mai obținem două victorii prin care să ne acontăm acest titlu. Nu ne culcăm pe o ureche, vrem să ne dublăm rezultat pentru a merge la Târgu Mureș mai liniștiți și cu șanse mai mari de a deveni pentru a 11-a oară campioni.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    Bravo
    Asa club,asa conducator SPORTIV,bravo

    cu 8 ani în urmă (19.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!