Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu: „În presezon trebuie să privim dincolo de rezultatele de pe tabelă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.08.2015

Steaua CSM EximBank București a terminat Memorialul „Elemer Tordai” de la Sibiu cu un bilanț de două înfrângeri și o singură victorie. La finalul celor trei meciuri disputate în Ardeal, Ionuț Georgescu, managerul general al roș-albaștrilor, a vorbit pentru TotalBaschet despre ceea s-a întâmplat în Sala Transilvania. 

„A fost o perioadă foarte încărcată pentru noi. Jucătorii revin după un cantonament în Serbia care s-a axat pe pregătirea fizică. Aceste meciuri ne-au ajutat să ne dăm seama de câteva lucruri, din păcate, însă, accidentările suferite ne-au pus în situația de a nu alinia formula de bază și am fost nevoiță să improvizăm. Cred că în presezon trebuie să privim dincolo de rezultatele de pe tabelă, să luam ce e bun și să începem să ne legăm. Dorim să definitivăm lotul în cel mai scurt timp, să ne recuperăm accidentații și să creștem ca echipă. La ora oficialelor vom fi pregătiți”, a punctat oficialul stelist.

De asemenea, Ionuț Georgescu a vorbit și despre situația celor doi jucători, Levente Szijarto și Pankracije Barac, care s-au accidentat în primul meci cu CSU Sibiu. 

„Szijarto și Barac vor face RMN-uri la începutul săptămânii viitoare și sperăm să nu fie grav. De asemenea, Denis Ikovlev a jucat cu dureri”, a încheiat acesta.

Steaua CSM EximBank a câștigat primul duel de la Sibiu, în fața formației gazdă, scor 70-58, urmând ca mai apoi să cedeze celelalte două partide, 74-91 cu Dinamo, respectiv 79-86 cu Pitești. 

Următorul joc de verificare al Stelei se va juca în 4 septembrie, la București, în fața marii rivale Dinamo. 

*Foto: Facebook Steaua Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!