Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuţ Georgescu: "Mediaşul şi Clujul au înţeles ceva din cei 7 ani de dominaţie ai Asesoftului"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.11.2011

Derby-ul etapei a 8-a va avea loc sâmbătă la Mediaş între liderul la zi al Diviziei A masculine de baschet şi vice campioana en-titre a României. În momentul de faţă Gaz Metan Mediaş are la activ 7 victorii consecutive în timp ce CSU Ploieşti a debutat cu două înfrângeri în noul sezon însă de atunci nu a mai făcut niciun pas greşit.

Total Baschet a luat legătura cu preşedintele executiv al formaţiei prahovene care este de părere că atât mediaşul cât şi ploieştiul au echipe de o valoare apropiată. Ionuţ Georgescu afirmă că CSU Ploieşti are forţa necesară de a face o surpriză neplăcută gazdelor "în primul meci cu adevărat tare pe care îl vor disputa în acest sezon".

Ambele echipe sunt de o valoare apropiată. Nu cred că nici Asesoft şi nici Mediaş nu şi-ar dori să se considere favorite într-un meci pentru că pe de-o parte arăţi încrederea pe care o ai în tine însă într-un astfel de derby este mai important să te gândeşti la ce ar trebui să joci. Prefer să nu ne considerăm noi favoriţi şi să-i lăsăm pe cei de la Mediaş să o facă, ei fiind şi echipa gazdă în acest duel. Sunt de părere că CSU Ploieşti are forţa necesară pentru a face o surpriză neplăcută gazdelor în primul meci cu adevărat tare pe care îl vor disputa în acest sezon.

Oficialul prahovean delcară că atât Mediaşul cât şi Clujul "au înţeles ceva din cei 7 ani de dominaţie ai Asesoftului" şi şi-au păstrat nucleul de jucători din precedentul sezon.

Mediaşul ca şi Clujul de altfel au înţeles ceva din cei 7 ani de dominaţie ai Asesoftului şi merg pe ideea de continuitate. Lotul faţă de sezonul trecut este cam acelaşi. Au soluţii pe toate posturile, au nişte români experimentaţi iar străinii sunt foarte experimentaţi. Mitchell este în mare formă fiind sprijinit de Howell şi Nicoară. Niciun jucător nu trebuie subestimat, au unul dintre cele mai bune loturi din Divizia A şi cred că va fi un avantaj şi că vor juca acasă.

Confruntarea începe la orele 17:30 şi este transmisă în direct de către Digi Sport 3.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    pacat
    pacat ca Ploiestiul n-a inteles nimic din cei 7 ani de dominatie ai Ploiestiului. asta o spun vis-a-vis de continuitate.
    pe de alta parte, Ionut, stiu ca e greu, dar ar fi un moment foarte bun sa incepi tu sa te comporti altfel decat toti cei de la voi, cu exceptia lui Dado. adica sa nu mai fi cu nasul pe sus astfel incat sa pierzi jos contactul cu pamantul. parerea mea.

    cu 12 ani în urmă (11.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!