Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu: „Ne dorim un start lansat”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.04.2015

CSU Asesoft Ploiești debutează în play-off în fața câștigătoarei Cupei României, BC Timișoara. Cele două formații s-au întâlnit în luna martie de trei ori. Președintele prahovenilor, Ionuț Georgescu, a vorbit despre primele două care se vor desfășura la Ploiești. Potrivit csuasesoft.ro, oficialul prahovean își dorește ca echipa sa să înceapă cu dreptul și să câștige primele meciuri de pe teren propriu:

„Timişorenii vor veni cu un alt tonus la Ploieşti, după câştigarea Cupei României. Este clar că au aripi după cucerirea acestui trofeu, dar noi suntem încrezători în forţele noastre. Neluând în calcul revanşa pentru eliminarea din sferturile Cupei, consider că avem o echipă mai bună, lucru pe care va trebui să-l dovedim pe teren. Ne dorim un start lansat şi, cu ajutorul publicului, care a răspuns pozitiv la ultimele noastre acţiuni şi meciuri de pe teren propriu, sunt convins că avem forţa necesară pentru a pleca de la Ploieşti cu un 2-0 care să ne simplifice misiunea”, a declarat preşedintele Ionuţ Georgescu.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Unde a disparut iacobescu? de cand cu plecarea lui ghita nu mai iese la rampa!

    cu 9 ani în urmă (10.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!