Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuţ Georgescu: "Nu ne afectează amânarea meciurilor. Vom efectua câteva partide amicale"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.02.2012

Cu excepţia unei singure partide, cea dintre CSM Oradea şi "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca, toate meciurile din Divizia A masculină de baschet au fost amâante din cauza condiţiilor meteo. Într-o declaraţie acordată site-ului csuasesoft.ro, preşedintele executiv al prahovenilor afirmă că nu îi deranjează amânarea meciurilor. Georgescu este de părere că echipa sa se va putea pune la punct cu pregătirea fizică, iar între timp vor disputa şi câteva meciuri amicale.

Este o decizie care pe noi nu ne afecteaza, ba dimpotriva. Vom evolua de abia peste o saptamana, cu Energia Rovinari, dupa care Divizia A va lua o pauza, din cauza desfasurarii turneului final al Cupei Romaniei. Asadar, baietii se vor putea pune la punct cu pregatirea fizica, dupa o luna si jumatate in care am disputat 11 meciuri, in campionat si in Cupa. Cel mai probabil vom perfecta una sau doua partide de verificare.

CSU Ploieşti trebuia să se deplaseze la Piteşti pentru confruntarea cu BCM U.

Foto: csuasesoft.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!