Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu: „Sunt sigur că putem reveni”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.04.2015

Ionuț Georgescu, președintele lui CSU Asesoft Ploiești, a vorbit la finalul meciului pierdut de echipa sa în fața lui BC Timișoara. Meciul a fost primul din seria de play-off a sferturilor de finală a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Chiar dacă Asesoft a pierdut avantajul terenului propriu, oficialul prahovean nu este foarte îngrijorat mai ales că echipa a mai trecut prin așa ceva. Ionuț Georgescu crede în revenirea lui CSU Asesoft Ploiești dar spune că este obligatorie victoria în meciul de mâine (11.04):

„Am mai fost în situația asta, am mai avut acest prim meci pierdut din seria sferturilor de finală parcă o dată chiar și cu Timișoara. Sunt sigur că putem reveni. Este greu pentru toți. Este o presiune care apasă din toate direcțiile pe echipă dar vom rămâne uniți și vom lupta până la capăt. Este mai important să câștigi ultimul meci din play-off, decât pe primul. Victoria este obligatorie mâine după care vom merge la Timișoara pentru a câștiga cel puțin un meci. Consider că am arătat o calitate baschetbalistică ridicată în prima repriză, am condus și la 13, de altfel am controlat ostilitățile până spre final. Aruncarea lui Jovanovic de la 8 metri i-a adus Timișoarei o victorie pot spune norocoasă. Noi însă trebuie să fim conștienți că trebuie să menținem un ritm de joc care ne avantajează timp de 40 de minute. Avem prea multe oscilații. Sunt sigur că mâine va fi mai bine și vom învăţa din greșelile făcute astăzi. Niciuna dintre aceste serii nu se anunță una care să se termine în minim de meciuri. Cred că va disputat fiecare meci al play-off-ului. Noi ne vedem de treaba noastră și luăm fiecare meci în parte, cu gândul la calificare bineînțeles.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    @ d-lui Prezident
    D-le Prezidente , nimic nu-i intamplator :
    Nu-i intamplator :
    - faptul ca am luat-o din nou de la Timisoara ( felicitari lor ) pe fondul unei lipse de claritate in faza de atac .
    - faptul ca nu exista o minte limpede in staff-ul echipei care sa-i fi determinat pe jucatori sa abordeze partea a 2-a a meciului cu alta tactica/determinare .
    - faptul ca pe ultimul atac al timisoarei nu au faultat incipient astfel incat sa creasca timpul de atac al nostru si timisorenii sa fi marcat max. 2 puncte ( nu 3 cate a dat jovanovici ) din aruncari libere.
    - faptul ca au fost adusi point guarzi de slaba natura , atat tactica cat si psihica ( ma refer la faptul ca sunt prea tineri ) si lipsiti de experienta , fiind astfel obligati sa-l fortati pe marius sa joace excesiv de mult si pe cu totul alt post , fapt care se reflecta in numarul mic de aruncari de 3 .
    - faptul ca pe ultimul nostru atac ( mai erau 4-5 sec ) in loc sa-i surprindem cu o schema sau o pasa neasteptata , s-a mers iar pe mana lui marius ( previzibil ptr. toata lumea )si uite-asa am reusit o "infrangere" de toata frumusetea.
    Este normal sa fii increzator si sa dai sperante tuturor dar macar sa fie bazate pe ceva ...
    Pe ce ?
    Pe ceea ce a fost odata ?
    bine , atunci succes dar acesta vine jucand cu cap si cu daruire...

    cu 9 ani în urmă (11.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    D-l Cione
    Văd că pe la 11:42 vedeai lucrurile foarte în negru. Dar acum, la 20:43? O partitură tactică derutantă, practic fără pivot şi cu 2 fundaşi, surprinde pe oricine. În plus, precizia la aruncări de 3 puncte e esenţială. Dar ştii cum e cu 3 puncte, uneori intră, alteori nu. Ţi-a plăcut azi Levi cum le-a stricat joaca lui Jovanovic&Bilcevic(total 14 pcte). Nu zic că diferenţa a fost de 22 pcte, dar nu cred că primul meci a fost guvernat de un determinism implacabil. Plus că apariţia lui Vlad Dogaru pe parchet ţine de miracol. Sunt sigur că prezenţa lui a însufleţit atât echipa, cât şi pe jucători. Mai vedem. Sper că dojana ta nu-l va face pe IG să creadă că trebuie să ia frâiele în mână ca Iacobescu. Mizez pe bunul lui simţ. Condiţiile şi circumstanţele sunt extrem de nefavorabile pentru Asesoft. Orice pas înainte e un gest de eroism. Eu zic să nu punem presiune inutilă.

    cu 9 ani în urmă (11.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!