Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuţ Georgescu: ”Tica și Burlacu formează un cuplu redutabil sub panouri”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.05.2012

Vladimir Tica, pivotul lui CSU Ploiești, și-a prelungit contractul cu prahovenii pentru încă două sezoane.

Ionuț Georgescu, președintele echipei campioane a României, se declară bucuros că a ajuns la o înțelegere de acest fel cu pivotul sârb, cuplu format de el și Cătălin Burlacu sub panou fiind unul dintre cele mai bune din Divizia A.

Am semnat cu Tica pentru următorii 2 ani, este un baschetbalist pe care l-am avut în vederi şi în trecut şi ne bucurăm că a ales să continue alături de noi. Ne-a ajutat enorm în retur, prin experienţa sa. El şi Burlacu formează un cuplu redutabil sub panouri, a spus Georgescu pentru site-ul oficial al grupării din Ploiești.

De asemenea, oficialul prahovean a precizat că se poartă negocieri pentru prelungirea contractului lui Aleksandar Vlahovic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!