Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuţ Georgescu: “Unii jucători dau totul la antrenamente, iar atunci când intră în teren sunt de nerecunoscut”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.10.2012

                                

În cadrul etapei a 2 din actuala ediţie de campionat, campionii en-titre, CSU Asesoft au pierdut partida cu BC Mureş de pe teren propriu, după prelungiri, scor 79-85. Ionuţ Georgescu, preşedintele executiv al prahovenilor, a declarat pentru csuasesoft.ro că au făcut un meci slab, având probleme la recuperare.

"A fost un meci slab făcut de CSU Asesoft, din păcate este deja al doilea în acest sezon, după cel din Supercupă. Am stat aproape în permanență în spatele adversarului, am întâmpinat mari probleme la recuperare, iar atunci când am reușit să egalăm, ne-am speriat și nu am știut să trecem la conducere. Este un eșec din care învățăm, întrucât ne aflăm la începutul unei noi stagiuni. Din păcate, unii jucători dau totul la antrenamente, iar atunci când intră în teren sunt de nerecunoscut. Aceasta este una dintre dilemele noastre."

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mira :

    slab peste tot
    Pai e simplu, daca dau totul la antrenament, nu le mai ramine mai nimic pentru meci, iar dilema e cu totul altceva... vezi mai invata pentru bac, ca s-ar putea sa nu-l iei ;)

    cu 11 ani în urmă (15.10.2012) Raspunde
  • mebbo :

    Ionut, nestiutorul
    Copilu', daca nu ai antrenat nu stii cum este. Sunt jucatori care la antrenament "rup" totul, iar in meci nu se vad. Tehincienii ii numesc jucatori de antrenament. Mai invata!

    cu 11 ani în urmă (15.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!