Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iosif Szalkay: „Calificarea este cel mai mare succes de până acum”

Andrada Comănici; Foto: Radu Roşca

Andrada Comănici; Foto: Radu Roşca
17.02.2011

JuJuan CoolezPreşedintele clubului BC Mureş, Iosif Szalkay, a declarat pentru bcmures.com că este extrem de mulţumit de reuşita echipei de a se califica în premieră în Final Four-ul Cupei României. Acesta apreciază rezultatele deosebit de bune ale elevilor lui Deri Csaba şi afirmă că baschetul mureşan a început deja să îşi îndrepte atenţia spre sectoarele juvenile, pentru a putea miza pe viitor doar pe jucători autohtoni în atingerea performanţei:

Sunt la club de aproape patru ani, şi într-adevăr, calificarea echipei în Final Four-ul Cupei României, este cel mai mare succes de până acum a BC Mureş. Srategia noastră pe termen lung este dezvoltarea echipei pas cu pas, începând cu baza ei, deoarece rezultatele într-adevăr importante pot veni numai dacă ne îndreptăm atenţia spre sectorul juvenil. Visul nostru este ca în viitor, poate nu la anul, dar în câţiva ani, echipa să aibă mai mulţi jucători crescuţi de club. Am spus-o de mai multe ori şi o repet, aş dori ca într-o zi limbile folosite în teren pentru comunicare să fie româna şi maghiara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!