Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Isaiah Martin, noul pivot de la CSM Galați

Isaiah Martin, noul pivot de la CSM Galați

CSM Galați a transferat primul jucător străin pentru sezonul competițional 2019/2020. Echipa antrenată de Eugen Ilie l-a acontat pe Isaiah Martin, baschetbalist american care se va află în România la primul săuangajament profesionist, anunță eurobasket.com.

Isaiah Martin măsoară 2.13 metri și este un jucător de poziția 5. În ultimele două sezoane a jucat în NCAA D1 la Florida A&M.

În sezonul 2018/2019, Martin a jucat 18 partide în NCAA, dintre care 13 din postura de titular. Pivotul a înregistrat medii statistice de 9.4 puncte, 6.9 recuperări și 2.4 capace în aproape 26 de minute petrecute pe parchet.

Isaiah Martin a petrecut primele două sezoane la univeristar în NJCAA la Lamar CC. El a bifat aici 48 de prezențe și a avut cifre de 6.9 puncte, 7.8 recuperări și 2.7 capace în 21.6 minute jucate în medie pe meci.

În această vară, Isaiah Martin a participat în Las Vegas la EuroBasket Summer League. Pivotul a astrâns aici medii de 5.3 puncte, 5.0 recuperări, 1.3 capace și 1.0 interepții.

CSM Galați a anunțat contingentul jucătorilor tineri din lot pentru sezonul 2019/2020, printre care se numără Alexandru Vlad, Mihai Grecu, Alexandru Patko, Andrei Ginagu, Eduard Zaharia și Sebastian Celmare. De asemenea, Vlad Negoițescu și Vlad Corpodean vor juca la malul Dunării în stagiunea viiitoare, după cum anunță surse apropiate site-ului nostru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!