Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Isaiah Philmore: „Dacă vom lupta în fiecare meci cum am făcut-o contra turcilor, cu siguranță vom fi bine”

Isaiah Philmore: „Dacă vom lupta în fiecare meci cum am făcut-o contra turcilor, cu siguranță vom fi bine”

BC CSU Sibiu a avut o replică în fața turcilor de la Bahcesehir College în etapa a 3-a din Grupa D a FIBA Europe Cup. La capătul unui meci de luptă, formația de pe Cibin s-a văzut totuși învinsă de gruparea din Istanbul cu scorul de 83-81. Isaiah Philmore a vorbit la final despre meciul în care echipa sa a fost aproape de a obține primul succes european în Sala Transilvania:

„Am luptat din greu și am arătat ca o echipă. Am întâlnit o echipă cu adevărat dificilă. Dacă vom lupta în fiecare meci cum am făcut-o contra turcilor, cu siguranță vom fi bine în meciurile din România. Am jucat contra unei echipe foarte bune, în care toată lumea a jucat foarte bine. Au avut și o rotație mai lungă, în timp ce nouă ne-au lipsit câțiva băieți. Să sperăm că atunci când vor reveni, vom fi capabili să câștigăm meciuri.”

Întrebat despre lipsa de comunicare din teren în unele momente de joc, baschetbalistul american a explicat:

„Când ești obosit și încerci să depășești această oboseală, se întâmplă uneori. Cum am spus, când vom fi în efectiv complet, cu o rotație mai lungă sperăm că vom elimina din aceste greșeli. Cu siguranța acest lucru ne va ajuta pe termen lung. ”

Philmore a vorbit și despre ce ar fi avut nevoie echipa lui în plus pentru a obține victoria:

„Cred că aveam nevoie să marcăm mai multe aruncări. Am ratat o mulțime de aruncări deschise. Cu siguranță trebuia să comunicăm mai bine în defensivă, când le-am oferit lay-up-uri ușoare. ”

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!